Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » ANIVERSĂRI » LA MULȚI ANI REVISTEI ”BOGDANIA”, LA ÎMPLINIREA A 5 ANI DE EXISTENȚĂ NEÎNTRERUPTĂ!

LA MULȚI ANI REVISTEI ”BOGDANIA”, LA ÎMPLINIREA A 5 ANI DE EXISTENȚĂ NEÎNTRERUPTĂ!

Născută, cu aripi deschise spre zbor, din dorința sinceră de a promova tinere talente și nu numai, de a da la iveală valori ale literaturii și artei românești contemporane de pe întreg mapamondul, revista literară BOGDANIA, fondată la Focșani, de către neobositul poet IONEL MARIN, împlinește 5 ani de existență neîntreruptă.

Încă de la început, valoarea autorilor incluși în numerele sale, dar și a conținuturilor materialelor, au fost ridicate. Număr după număr, scara sa valorică s-a îmbogățit cu noi și noi nume valoroase, fiecare număr al revistei fiind o nouă apariție în sine. Critici și exegeți literari, poeți, prozatori, jurnaliști, mai tineri sau mai puțin tineri, și-au dat întâlnire în paginile revistei BOGDANIA, să celebreze cuvântul scris, să sporească spiritualitatea acestui neam binecuvântat de Dumnezeu.

Ca un luptător neobosit, fără a avea în spate un sprijin susținut din partea forurilor tutelare sau autorităților culturale ale orașului/județului, IONEL MARIN își bucură cititorii cu fiecare număr al revistei. Devenit deja o tradiție, festivalul cu același nume – BOGDANIA – promovează și încurajează tinerii creatori să scrie, să-și urmeze visele, oricât de îndrăznețe ar fi ele. LA MULȚI ANI REVISTEI BOGDANIA!

INVITAȚIE: Asociația Cultural-umanitară BOGDANIA, din Focșani și Casa de Cultură Tudor Vornicu din municipiul Adjud, au plăcerea să vă invite pe data de 09  iunie 2017, ora 11.00, în Sala mică a Casei de Cultură Tudor Vornicu din Adjud, la Aniversarea a cinci ani de existență tipărită a revistei de creație și cultură BOGDANIA și lansarea antologiei Bogdania ”Aripi de zbor”, vol. II. Invitați de onoare: personalități ale literaturii și culturii române din București și din țară. Vor participa: oficialități locale, scriitori, profesori, salariați, elevi, tineri, pensionari, fani ai revistei Bogdania și desigur, membri ai Asociației Culturale Bogdania. Moderatorul evenimentului va fi scriitorul IONEL MARIN.

Vă așteptăm cu drag!