Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » COMUNICATE PRESA » Tănase TASENŢE: COPIII ROMÂNI, UN MARE POTENŢIAL PENTRU EUROPA

Tănase TASENŢE: COPIII ROMÂNI, UN MARE POTENŢIAL PENTRU EUROPA

Părinţii investesc masiv în învăţarea limbii engleze

În ultimii zece ani, marile centre internaţionale de limbă engleză devin o prezenţă constantă în România, deoarece generaţiile tinere din ţara noastră demonstrează tot mai mult un potenţial foarte mare de a revoluţiona multe domenii de activitate din Uniunea Europeană, printre care se numără şi Tehnologiile Informaţiei (IT). Una dintre barierele, pe care europenii doresc să le dizolve, este cea lingvistică, iar specialiştii consideră că limba engleză reprezintă baza lingvistică ce îi va ajuta pe tinerii noştri să se integreze mai uşor pe piaţa muncii din ţările europene.

Specialistul în educaţie, Ştefania Filip este unul dintre antreprenorii autohtoni care a identificat această nişă şi a început să implementeze, cu succes, în România, un sistem de tip franciză la nivel regional şi naţional de învăţare a limbii engleze, după o metodă revoluţionară, dezvoltată de profesorul şi lingvistul britanic Helen Doron. Metoda educaţională, implementată deja de 5 ani în România de către Ştefania Filip, a ajutat peste 2 milioane de copii din întreaga lume să vorbească limba engleză şi deja a dat roade şi în rândul copiilor români.

Specialist: „Valoarea sistemului lingvistic comun este esenţială în mediul profesional al viitorului apropiat”

Totodată specialistul în educaţie este de părere că Uniunea Europeană a generaţiilor viitoare nu se poate dezvolta sănătos în absenţa unui sistem lingvistic comun, iar valoarea acestuia este esenţială în mediul profesional al viitorului apropiat. “Tinerii care deprind abilităţi de nivel mediu şi avansat în învăţarea unei limbi străine de circulaţie internaţională îşi cresc considerabil şansele de a reuşi şi de a se adapta pe viitor. Motivaţia mea este de a aduce educaţia de calitate aproape de copiii şi de tinerii români. Consider că există un potenţial foarte mare pe care îl putem dezvolta în beneficiul copiilor români. Au nevoie de calitate în educaţie, şi de a le oferi cele mai bune condiţii pentru învăţare”, declară Ştefania Filip.

Expertul în educaţie menţionează, de asemenea, că limba engleză este o disciplină fundamentală pentru programa educaţională a unui copil şi asta deoarece România trebuie să ţină pasul cu trendul mondial, în care importanţa limbii engleze în plan internaţional devine tot mai vizibilă şi mai pronunţată. “Atunci când un copil îşi poate formula un discurs coerent şi natural în limba engleză, sprijinit de motivare constantă, putem observa o tranziţie facilă către un tânăr adult ce se poate adapta rapid în medii profesionale variate”, conchide Ştefania Filip, coordonatorul Centrului Internaţional Helen Doron English în România.

Helen Doron English este o instituţie internaţională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astăzi engleza datorită metodei de învăţare a limbii engleze la nivel bilingv Helen Doron English.

Persoană de contact: Ştefania Filip Coordonator Helen Doron English

Telefon: 0722.204.395; E-mail: se_romania@helendoron.com

————————————————-

Dr. Tănase TASENŢE

Director General Plus Communication

Doctor în Ştiintele Comunicării – Universitatea Bucureşti

Telefon: 0725.465.508

E-mail: office@pluscommunication.eu

Website: www.pluscommunication.eu

Facebook: www.facebook.com/pluscommunication.constanta 

23 iunie 2015

Constanţa