Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » CONCURSURI » Mihaela RAŞCU: TROFEUL „ARIPI DE PRIMĂVARĂ”

Mihaela RAŞCU: TROFEUL „ARIPI DE PRIMĂVARĂ”

Liga Scriitorilor Români – Filiala Mureş, în parteneriat cu Fundaţia Transilvană ALPHA – Tg. Mureş, organizează în perioada 15 martie – 7 mai 2016, concursul internaţional de creaţie artistică pentru copii „Aripi de primăvară”.

Concursul se desfăşoară pe două paliere, unul de creaţie literară iar celălalt de creaţie plastică şi are cinci secţiuni, delimitate pe grupe de vârste:

– 6 ani;

6-10 ani;

10-14 ani;

14-18 ani;

18+ ani (lucrările celor mari pentru cei mici)

Creaţiile literare, redactate cu diacritice în format Times New Roman, la 1,5 rânduri şi cu corp de literă 14, vor fi transmise până la data de 29 aprilie pe adresa de email mihaela.rascu@yahoo.com sau utilizând serviciile poştale la adresa fundaţiei: Fundaţia Transilvană ALPHA, Tg.Mureş, Aleea Vrancea, nr.1, CP 540517, jud.Mureş, cu menţiunea “pentru Trofeul ARIPI DE PRIMĂVARĂ” şi cu specificarea secţiunii în care se înscrie lucrarea.

Creaţiile plastice (desene, grafică, picture, colaje, fişe, etc.), realizate prin orice gen de tehnică pe format A4, vor fi transmise până pe data de 15 aprilie 2016 pe adresa de email mihaela.rascu@yahoo.com sau utilizând serviciile poştale la adresa fundaţiei: Fundaţia Transilvană ALPHA, Tg.Mureş, Aleea Vrancea, nr.1, CP 540517, jud.Mureş, cu menţiunea “pentru Trofeul ARIPI DE PRIMĂVARĂ” şi cu specificarea secţiunii în care se înscrie lucrarea.

Toate lucrările vor fi însoţite de o fişă personală a participantului la concurs, care va conţine următoarele date:

Nume şi prenume participant

Adresa de domiciliu

Nr. Telefon

Adresa email

Vârstă (unitatea de învăţământ, clasa/grupa, îndrumător – unde este cazul)

Acordul dreptului de publicare a materialului participant în concurs

Fotografie (format .jpg pentru cele transmise pe email)

Data limită a depunerii lucrărilor este 29 aprilie 2016. Jurizarea se va desfăşura în perioada 29 aprilie – 5 mai 2016, iar rezultatele finale vor fi comunicate până la data de 6 mai 2016. Atribuirea premiilor va avea loc într-un cadrul festiv, în data de 7 mai 2016, la sediul Fundaţiei Transilvană ALPHA.

Lucrările cele mai reprezentative, vor face parte dintr-o culegere care va fi pusă la dispoziţia participanţilor, cititorilor sau oricărei categorii de solicitanţi, la sediul Fundaţiei Transilvană ALPHA din Tg.Mureş sau prin intermediul Ligii Scriitorilor Români – Filiala Mureş.

Vă invităm deci, dragi copii, părinţi, fraţi, surori, mătuşi, bunici, cadre didactice, sau pur şi simplu persoană care ştie că are un talent literar sau plastic, fie că sunteţi în ţară, fie că valurile vieţii v-au purtat pe alte meleaguri, să ne încântaţi cu viziunea voastră asupra primăverii în toate sensurile ei posibile.

Mihaela RAŞCU

Târgu Mureş

5 martie 2016