Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » TABLETA » Sergiu GĂBUREAC: TABLETA DE WEEKEND (145) – ASCUNŞI AU FOST ŞI DIBUIŢI

Sergiu GĂBUREAC: TABLETA DE WEEKEND (145) – ASCUNŞI AU FOST ŞI DIBUIŢI

Avertisment! Tableta  poate crea un disconfort accentuat!

Mulţi dintre martorii incomozi, ai celor care s-au perindat la frâiele Puterii, au dispărut ca prin farmec. Unii au dat „colţul” inexplicabil, altora li s-a înlesnit plecarea peste mări şi ţări. Printre alte oi! C-aşa-i în democraţia originală! Coruptă până în măduva oaselor!

Odată cu venirea tehnocraţilor, de care Sistemul Mafiot Român face mişto nonstop prin mass media avută la dispoziţie, se produc minuni şi pe palierul ascunşilor la ordin. În mai puţin de o săptămână, trei figuri grele dispărute în ceaţă au fost recuperate de Poliţia Română, devenită peste noapte performantă!

Mai întâi a apărut locotenentul „sindicalistului” Miron Cozma. Un anume Beja, ortacul care ştie multe din minunile mineriadelor „spontane”! Omul nostru face imprudenţa să apară în ţară cu doar câteva zile înainte de prescrierea faptelor sale. Mare tărăşenie şi aceste prescrieri ale faptelor comise! Totul e să ai avocaţi isteţi, care să speculeze toate breşele legislaţiei-şvaiţer şi să tot lungească procesele până când vine sfânta prescriere.

Urmează acţiunea de filaj de la Paris şi prinderea multisexualului Gregorian ot Bivolaru, guru MISA, bun prieten al urinistei Monica Macovei. Tocmai la un târg de carte! Obsedatul vroia să achiziţioneze un nou vraf de publicaţii de profil pentru astâmpărarea instinctului animalic exacerbat. După ce s-a dat bulgar, el fiind de fapt vulgar, prietena Monica o încercat manevră de scăpare a gurului în Parlamentului European. Noroc că a fost demontată. Manevra.

Vă amintiţi? A fost condamnat definitiv, în iunie 2013, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la şase ani de închisoare cu executare, pentru trafic de persoane şi acte sexuale cu minori. Îl aşteaptă un dosar la Curtea de Apel Cluj privind traficul de persoane, primul termen al procesului fiind stabilit pentru data de 10 mai a.c.

Nu trece o săptămână şi este capturat, tot de Poliţia Română, multimilonarul gunoier Florian Walter (fost Buşcă), patronul Romprest. Nevăzutul a fost prins în Dubai, unde se „ascundea” de vreun an.

Lista e lungă. Aştept şi la alte arestări de senzaţie, pe alte parlele şi meridiane ale lumii. Văd că se încearcă ca unii să fie, deja, declaraţi morţi!?! Urmează dezvăluiri ce vor duce la noi direcţionări spre Beciul Domnesc, devenit Academie, cu toate secţiunile de specialitate.

Aud că Justiţia română a decis soarta celui mai temut hacker român. Lasar Marcel Lehel (alias Guccifer) va fi dat pe mâna justiţiei americane. CIA&FBI nu se joacă întrucât omul nostru a spart conturile mai multor persoane publice, inclusiv ale lui Hillary Clinton, Jeb Bush sau Colin Powell. Ah, era să uit şi… NASA! Pentru aşa ceva, la ei se dă 50 de ani de închisoare. La noi pentru că a spart contul fostului şef al SRI, George Maior, i s-a dat doar 7 ani de Jilava.

Cea mai tare ştire care zgudie sociatatea este lovitura dată de Sistemul Mafiot Român, prin oamenii infiltraţi în Parlament, care urmărea anularea probelor audio-video obţinute cu ajutorul SRI în dosarele aflate pe rol. Lovitura magistrală a eşuat. Cât pe ce ca o nenorocită de sintagmă neconstituţională „ori de alte organe specializate ale statului”, din cuprinsul dispoziţiilor art.142 alin. (1) din Codul de procedură penală, să întrerupă activitate de vânare a corupţilor României. Vigilentă Curtea Constituţională, vigilentă! Aici a văzut imediat imixtiunea! În alte cazuri celebre, a fost la fumat!

Oare cine să fi plantat cele 7 cuvinte salvatoare pentru penali în noul cod? În mod premeditat. Aşa se vede, de aici, din Piaţa Universităţii. Datorită tehnocratei 007 Prună, DNA&DIICOT&Parchete îşi vor putea face meseria. Se va face transferul de tehnologie specifică de un miliard de euro (!), iar supravegherea tehnică dispusă de procuror va fi efectuată doar de „organul de cercetare penală sau de lucrători specializaţi din cadrul poliţiei”. Cum este legal. Geaba s-au bucurat Băsescu&gaşca pesedist-pompistă crezând că-şi vor salva mafioţii aflaţi în vizorul DNA&Co.!

Până una-alta, Parlamentul ignoră în continuare Constituţia împiedicând organul de urmărire penală să-şi facă treaba. Încă un şparlamentar, Rizea, e scăpat de arestare. Să vedem cum va funcţiona arma secretă! Cauţiunea. Ultima a fost de peste 9 de milioane de euro, aplicată miliardarului de carton, Dan Adamescu, care a falimentat premeditat compania de asigurări ASTRA.

DNA, şo pe ei!

*

Toate bune!?!

Ai nevoie de o informaţie?

Mică, mică? O rezolvăm împreună.

Trimite mai departe! Să se vadă! Ne-am eliberat de frică!

————————————————-

Sergiu GĂBUREC

http://blogulluigabu.blogspot.ro

http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3         

gsm_as@yahoo.com

Tel. 0731 936 615

Bucureşti

sâmbătă, 12 martie 2016