Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » EVENIMENT » RECUNOAȘTERI » CUNOSCUTUL SCRIITOR ȘI ZIARIST AL. FLORIN ȚENE A FOST DISTINS CU PREMIU II PE ANUL 2015

CUNOSCUTUL SCRIITOR ȘI ZIARIST AL. FLORIN ȚENE A FOST DISTINS CU PREMIU II PE ANUL 2015

Cunoscutul scriitor și ziarist Al.Florin Țene a fost distins cu premiu II pe anul 2015
Miercuri, 16 martie, la orele 17 a avut loc Gala Premiilor Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, pe anul 2015, ce s-a ținut în Sala ARCUS din București, în prezența unui numeros public.
Cu această ocazie au fost premiați, pentru lucrările publicate în anul 2015, 3o de ziariști din Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Sibiu, Rm.Vâlcea, Târgoviște, Pitești, Bistrița, Oradea, Târgu Jiu, Chișinău și ziariști de la radio România și TVR-București, inclusiv de la posturile teritoriale din Austria, Canada și Suedia.
În cadrul manifestării coordonată de ziariștii Benone Neagoe și Doru Dinu Glăvan, în prezența unor personalități din multe domenii, cunoscutul scriitor și publicist Al.Florin Țene, președintele Ligi Scriitorilor, membru corespondent al Academiei Americană de Știință și Artă, a primit Diploma Premiului II la presă scrisă, pentru anul 2015, semn de prețuire pentru calitatea lucrărilor publicate.
Dorel Mureșan