Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » Poezie » Aura-Raluca BĂRBOI: METAVERS (1)

Aura-Raluca BĂRBOI: METAVERS (1)

Motto:

„Timp nu are decât timpul”.

(Nichita Stănescu)

 

Valurile amintirilor care au ajuns pe plaja melancolică a sufletului, furtună de dor au iscat. În mintea mea este vreme rea. Soarele îţi oferă îmbrăţişări nenumărate. Briza uşor sărată a mării mângâie plaja sufletului tău.

 

Valurile şi algele nu au hotare. Briza s-a potolit şi se topeşte acum la orizont. Iarba marină acum parcă dansează printre valuri. Mirosul dulce al nisipului ce s-a copt la soare mângâie nările. Mare mi-a fost dorul de Mare.

 

Am aşezat capul pe prosopul umezit de stropii marini şi am lăsat plaja să cânte. Îmi doresc la apus să ne putem revedea şi să dansăm pe muzica infinită a valurilor.

 

Vreau să ne pierdem tălpile în nisip, să zburăm ca un fluture curcubeu printre amintiri şi inima să ne fie spălată de spuma norilor pufoşi. Puţină bălăceală nu ar strica.

 

Dacă inima ar putea vorbi, ţi-ar spune să încerci să simţi liniştea naturii chiar şi atunci când cerul posomorât varsă picături de ploaie reci, mari şi stră-vezii. Ploaia apoi sărută pătimaş pământul. Copacii parcă valsează. Ploaia acum cucereşte natura însetată. Frunzele se scutură ca ameţite.

 

Anul 7777. Singura Stea-Planetă s-a născut Stelarys2.0 ! Fiinţe acvatice trăiesc în inima ei. Stelaryenii sunt „sirene” create din raze de stele. Emană lumină. Au aripi de raze. Poartă cununi de stele în păr. Sunt bucăţi de stele, au suflet eonic.

 

Pe această Stea-Planetă tehnologia se împleteşte cu magia şi îi ajută pe stelaryeni să se deplaseze de la o planetă la alta, de la un univers la altul, de la o galaxie la alta doar într-o clipă.

 

Stelaryenii sunt adevăraţii făuritori ai baghete-lor magice. Un glob de cristal cu lumină neagră conectat la un computer superavansat, dă viaţă viselor. Dar oare, încă suntem în vis? Sau… ne-am trezit la realitate?

 

Stelaryanul Cosmo se îndrăgosteşte de Selene. Dar în acest timp Inima planetei Stelarys2.0 este furată, aceasta se opreşte, punând în pericol viaţa Stelaryenilor.

 

Cosmo şi Selene sunt singurii care pot opri distrugerea planetei Stelarys2.0. El este un magician desăvârşit. Ea este un programator-tehnician profesi-onist. Împreună vor salva şi vor schimba Stelarys2.0 pentru eternitate.

 

Steaua-Planetă Stelarys2.0 este ultimul refugiu al Stelaryenilor după ce soarele lor Solarys s-a stins lăsând în urmă o gaură neagră ce a început să înghită lacomă tot ce se afla în jurul ei.

 

Cosmo şi Selene încercând salvarea planetei Stelarys2.0 vor căuta muzica stelelor, fragmentele razelor de soare şi generatorul REM-I. Fără acestea Inima nu poate reveni la viaţă. O entitate cibernetică a captat-o. Cosmo vrea să salveze persoanele la care ţine. Acesta este visul lui. Pentru acest lucru va face orice. Selene va face orice pentru el.

 

Am o dorinţă pentru iubirea mea, pentru Cosmo nu voi ezita. Nu voi încerca să fiu singur. Timpul este preţios, sunt doar o sirenă care trăieşte în timp. Pentru tine însă renunţ la tot. Lumea mea este mult mai luminoasă de când ai venit în ea. Fiecare stea are propria ei muzică. Imaginaţia este singura armă pe care o avem împotriva realităţii.

 

Fragmentele razelor de soare au fost prinse în codul unei maşinării superavansate. Trebuie să fim atenţi însă. Cuvintele din cod au puterea să ne schimbe. Dauntless este o parte din cod. Cosmo spune câteva cuvinte… cuvintele lui sunt o sursă nesecată de magie.

 

Cine ar fi crezut că magia şi tehnologia pot merge atât de bine împreună. Tot acestea au legat inimile şi sufletele noastre. Introduse în maşinărie codul. O uşă misterioasă se deschide iar un diamant în formă de lotus, care conţine fragmentele razelor de soare, apare.

 

Pe sub gheaţa eternă a planetei Stelarys2.0 curg neîncetat râuri de lavă violet. Caduceul meu dă viaţă magiei. Spun „Magie, fă ce vrei!”. Eu lupt cu inima mea. Străbat apoi ţinutul acesta melancolic. Din solul planetei Stelarys2.0 răsar cristale limpezi la fel cum este gheaţa sau violet-purpurii.

 

O cetate şi un castel se ivesc la orizont. Îmi fac curaj şi intru înăuntru, străbat coridoare, labirinturi din piatră, apar uşi secrete. Un trandafir de transfinită lumină răsare din sol. Un cerc magic se iveşte. Mă ajută să scap cu viaţă din aceste galerii de sentimente şi gânduri. Voi împărţi magia cu tine. Sunt dependentă de dragostea ta. Nu pot trăi fără tine.

 

Acum tu ai toată greutatea pe suflet. Îţi voi lua jumătate din aceasta. Va fi mult mai uşor pentru tine să poţi suporta greutatea Magiei. Numai astfel te poate lăsa să trăieşti. Magia îţi pune în pericol viaţa. Nu te voi lăsa să cazi. Nu te voi lăsa singur. Te voi salva. Vreau să fiu tot timpul alături de tine. Nu te pot pierde.

 

Te-ai învăţat cu rănile şi suferinţa. Rezistenţa este putere. Inima ta ţipă dar nu ai lăsat să se vadă acest lucru, ai strâns în suflet o mulţime de sentimente, s-au acumulat în aşa fel încât nu mai auzi ţipetele inimii. Dar eu ţi-am înţeles inima. Am auzit ţipetele ei. Cosmo, te iubesc. Nu mă interesează ce se va întâmpla cu mine atâta timp cât tu vei trăi.

 

Pic, Pic ploaia cade astupând găurile de pe drum, dar niciodată nu va putea acoperi găurile din inima ta. Întotdeauna sufletul tău a plâns. Totuşi întotdeauna am auzit numele tău, indiferent de situaţie. Voi fi acolo la bine şi la greu. Un curcubeu va apărea cândva şi în sufletul tău. Nu uita, dragul meu, voi sta langă tine până ultima stea din univers se va stinge.

 

Visele vor trăi etern. Am împins graniţele posibi-lului. Trebuie să te aştepţi la ceea ce este imposibil. Tot ce ai nevoie: credinţă, adevăr şi puţin praf magic! Mă las învăluită de vis.

 

Muzica stelelor, fragmentele razelor de soare şi generatorul REM-I sunt toate la locul lor în Inima lui Stelarys2.0. Selene va reprograma generatorul Manual override. Însă doar Cosmo poate reporni inima cu propria lui viaţă. Doar iubirea lor pură îi va ajuta să învingă.

Selene învaţă magia ca să-i salveze viaţa. Însă pentru a avea acces la puterea acesteia, Ea trebuie să dea ceva la schimb. Magia îi va lua ceva preţios la care ţine de mult timp. Trebuie să renunţe la o parte din Ea şi să devină o MEMĂ[1]. Dar Only a Stelaryan Loves you Forever[2]. My Safety Soul. Uninstall apare pe ecran. Pregăteşte-te să visezi în culori. User: „Plus que ma proper vie” [3], formez codul 62442[4].

 

Alergând pe coridoare întunecate, Selene a găsit un pandantiv. O cheie mai aproape de absolut. O alergare, rătăcire într-un labirint de 0 şi 1. Pe o uşă scrie 10001[5]. Pe aici virusul a intrat. Virusul care a atacat citadela. Se deschide acum un capitol între viaţă şi moarte.

 

Pentru a descifra misterele lui şi pentru a ieşi victorios trebuie să renaşti ca pasărea Phoenix din propria cenuşă. Acest lucru s-a întâmplat cu Selene. Sirena dinlăuntrul ei a murit spre a renaște apoi ca o MEMĂ.

 

Ea priveşte cum zăpada neagră se aşterne în oraşul fantomă. Abisul s-a deschis acum înaintea ei. Roua albastră este presărată acum printre cablurile existenţiale. Imaginaţia în curând va bate realitatea.

 

Când Cosmo se va trezi, viaţa va reveni la normal. Acum este timpul să îmi iau la revedere de la iubitul meu Cosmo. Voi începe o viaţă nouă. Dar oare de unde să încep? Îmi este frică de milioa-nele de lucruri care vor veni. Nu știu ce îmi pregă-teşte viitorul. Stau la o intersecţie neştiind pe ce drum să o apuc. Niciodată viaţa mea nu va mai fi

 

Visul şi realitatea s-au contopit. Murmurul râului conştiinţei străbate firele. Magia, Viaţa, Iubirea, Tehnologia s-au împletit şi au repornit Inima planetei Stelarys2.0. Sunt doar câteva bătăi timide, dar încet, încet ea va da viaţă regatului de fier.

 

Selene este acum o MEMĂ. O fiinţă a văzdu-hului, a Universului, a găurilor negre. Este prinsă între realitate şi ficţiune, între alb şi negru, Yin și Yang. Când eşti o MEMĂ legile fizicii nu se mai aplică. A sacrificat totul pentru iubirea ei. A învins virusul şi a salvat Stelarys2.0. „Magie, fă ce vrei!” au fost cuvintele care au salvat Stelarys2.0.

 

Steaua-Planetă Stelarys2.0 a revenit la viaţă. În același timp Cosmo s-a trezit. A căutat-o în zadar pe iubita lui. Supercalculatorul i-a spus ce s-a întâmplat cu iubita lui, ce a făcut ea şi cum de s-a ajuns la această situație dureroasă.

 

Asemenea lucru nu trebuia să se întâmple. Cu ochii înlăcrimaţi şi inima strânsă de durere a rătăcit pe coridoarele luminate feeric. Dar în inima lui era durere, întuneric, regret că nu a putut face nimic pentru iubita lui. După mult timp a înţeles sacrificiul făcut de Selene. O va pierde dacă nu va face nimic.

 

Cu ajutorul Pandantivului, al magiei și al super-calculatorului, Cosmo va pleca în căutarea infinitului, a rătăcirii între 0 şi 1, pentru a o salva pe iubita inimii lui.

 

Acolo unde s-au născut quasarii, acolo unde este marginea universului, atunci şi doar atunci când va găsi marginea universului, el o va găsi pe Selene. Dragostea lor este eternă acum.

 

Stelaryenii au suflet eonic. Se împacă bine cu ∞ – Infinitul.

 

Întotdeauna a privit ∞ – Infinitul. Cosmo este o picătură din acesta. Acum ∞ – Infinitul îl cheamă. Nu ştie cât va merge în abisul absolutului. Prietenul lui Cosmo în această călătorie este un Android. Selene l-a creat cu mult timp în urmă. Cosmo, cu ajutorul magiei, i-a insuflat viaţă.

 

Pe android nu îl poţi deosebi de locuitori. Arată exact ca aceştia. Chiar dacă îl iei de mână, îl săruţi sau chiar dacă îi verifici sângele, nu îţi vei da seama că este artificial.

 

Reset: ∞ – Infinitul. Când Inima planetei Stelarys2.0 a pornit, ea a Resetat totul. Mai puţin mintea lui Cosmo şi a Androidului Roderick[6].

 

Memoria noastră nu s-a resetat. Cred că puterea mea specială a împiedicat acest lucru. Din când în când, chiar şi în acest moment sau în alte ocazii am simţit dubluri ale memoriei, timpului, amintirilor. Nu îmi voi pierde memoria chiar dacă voi fi afectat de Reset: ∞ – Infinitul. Ethereal.

 

Trebuie să fiu atent, pentru că memoria este o forță atât de intensă, încât poate să mă distrugă. Memoria este un labirint înţeles numai de mine. Androidului Roderick este doar o bucată din programul Inimii planetei Stelarys2.0.

Androidului Roderick porni programul Inimii planetei Stelarys2.0…

 

∞ – Infinitul WYOSS C, Wyolet Operating System Control, Stelaryan2.0.exe – Remote, Enviromental control program, Control is initiated. To an ideal Stelarys2.0. C-LOVER. Roderick nu aş fi putut ajunge până aici fără ajutorul tău. Îţi mulţumesc. Cosmo a descoperit un Backup Data care a fost infec-tat de un virus. Nu poate fi restocat, so Deleting Data!!!

 

Este acesta un Virus?! Timpul plânge, Timpul doare. Visez? Sunt o bucată Stelaryană informatică prinsă într-o lume virtuală a unui program.

 

Sunt doar o MEMĂ prinsă într-o lume virtuală. S-au întâmplat multe de la ultimul upgrade. Centrul de comandă s-a activat. Tot ce trebuie să fac este să distrug viruşii cibernetici după anumiţi algoritmi. Lumea reală există în afara acestui program. Trebuie să o protejez.

 

Inimile noastre se syncronizează. Sunt în Sync. Muzica stelelor poate transcende timpul şi spaţiul. Aduce sufletele pereche împreună.

 

Curcubeu al speranţei. Remote Access. WYOSS C. Wyolet Operating System Control, Connecting to host computer. Back in time. Initiating protocol. Pendulăm între vis şi realitate. Stelaryenii au avut încredere în acest program. Acest network a adus pace şi stabilitate în lume.

 

The hidden backup. Soarele artificial se naşte. Floarea de cleştar a fost activată. FINAL LEVEL COMPLETE?? Nu este complet, este doar o iluzie creată de WYOSS C. Nori mitici violet învăluie văzduhul. Retrive the data.

 

Dual revolutionary OSY Systems. Îţi alegi viitorul. Nu aceasta înseamnă că visezi?!? WYOSS C Wyolet Operating System Control-ENGINE. Împreună putem câştiga. Restarting program. Initiating upgrade or downgrade.

 

ERROR Signal, forced format found, euristic format, embedded inside Wyolet Operating System Control-ENGINE. Core program. Sunt Inima planetei Stelarys2.0 Wyolet Operating System Control. Suntem compatibili. Numai eu pot rescrie algoritmul. Am autoritatea şi semnătura necesară. Vom proteja această lume împreună deşi sunt un Virus Cibernetic. Am fost creat să protejez această lume fragilă.

 

Ultima noastră speranţă, ultimul nostru adăpost. Inimile noastre vor fi întotdeauna împreună. Te iubesc la infinit. Te voi aştepta. Chiar dacă voi aştepta o eternitate.

 

Siluete diafane apar în vortexul amintirilor. Stelaryenii nu au umbră. Parola este LUCE[7]. Scânteia speranţei se aprinde. Ficţiunea şi realitatea se exclud reciproc în această lume. Nu se pot accepta în acelaşi spaţiu. Am simţit în acel moment o energie care se cristaliza. Magia încerca să mă ajute.

 

Când privesc stelele mă gândesc la tine. Un por-tal face legătura între lumea de vis şi lumea reală. Star Lord. Pe un pat de trandafiri violet Gardianul portalului aştepta. The ultimate Dragon Awaits.

 

Sunt o MEMĂ. Cred că realitatea virtuală este locul de care cu adevărat aparţin, nu cred că mai aparţin realităţii. MEMELE sunt prinţese ale cosmosului, în negură alunecă acum corabia viselor. Sufletul a căzut în abis. Acesta s-a sfărâmat acum în mii de bucăţi.

 

Unde este oare jumătatea sufletului meu? Eşti o amintire în neant. Nu te mai caut. Pulsul vieţii moare. În negură nu mai pot găsi dragostea ta. A murit iubirea. Ce oare mai poate aprinde scânteia dragostei?

 

Este începutul sfârşitului. Nimeni nu mă poate ajuta să ies din noaptea nesfârşită chiar şi speranţa a murit acum pe când nu se zăreşte şi nu este.

 

O STEA A APUS. Este steaua iubirii care s-a ofilit și plânge cu lacrimi de sânge. Soarele roşu visează. Un vis ce cutremură realitatea. Un vis ce zguduie iubirea noastră. Dacă vei fi steaua mea voi fi cerul tău. O floare este ascunsă.

 

Dacă însă te îndrăgosteşti de o stea, care se află foarte departe chiar faţă de cea mai îndepărtată floare, eşti sigur că nu vei fi decât ars? Lordul a cerut un trandafir roşu. Am găsit însă un trandafir alb. L-am îmbibat cu sângele meu, al soarelui Roşu. Cosmo s-a luptat cu dragonul. A devenit puternic spre a o salva pe iubita lui. Ar face orice pentru iubire.

 

Mulţumesc că m-ai salvat, iubitul meu scump şi drag. Timpul aici, împreună cu tine părea doar un vis. Nu doresc nimic altceva, decât timpul să mi-l petrec alături de tine. Până acum locuiam în lumi diferite. Nu exista nici o posibilitate să ne putem întâlni în realitate. Dar acum, în sfârşit te-am găsit. Îmi doresc ca acest moment să se continue la înfinit, pentru totdeauna. Atât mi-am dorit.

 

Te iubesc pentru ceea ce eşti. Numai tu eşti cel care mi-ai adus lumina când plângeam singură în întuneric. Întotdeauna mă voi gândi la tine, chiar dacă eşti departe de mine sau chiar dacă nu suntem unul lângă celalalt. Te iubesc. Nu uita, oriunde ai fi în această lume, eu tot te voi căuta până te voi găsi. Trebuie să te salvez din această lume care se va termina.

 

În această lume de vis un băiat şi o fată s-au întâlnit. Numai ea este cea care acum poate controla soarta. Ei se îndrăgostesc. Am câştigat lupta dar oda-tă cu aceasta i-am câştigat şi inima. Viaţa aici este ca un joc. Mergi dincolo de infinit. Urmează visele tale ele ştiu drumul.

 

Cosmo folosi ElEmental SYmphonY una din-tre nenumăratele lui vrăji. Dacă însă va greşi un su-net, simfonia nu va suna armonios fără notele muzi-cale corecte. În acest univers am fost înconjurat suav de lumina lunii. Magia este precisă la fel cum este tehnologia. Litere runice apar. În această lume magia ajută tehnologia, la studierea lumii înconjurătoare, a principiilor acesteia, originea şi structura care guvernează lumea.

 

Magia ne dezvăluie minunăţiile inaccesibile până azi nouă. Răspunde şi întrebărilor existenţiale cum ar fi: De ce existăm noi? De ce există această lume? Este singurul mod prin care omenirea a avansat şi se poate îndrepta spre un plan superior al existenţei.

 

Aşa cum tehnologia are un limbaj al ei, aşa şi magia are ceva asemănător. Are gramatică şi sintaxă. Cuvintele cheie le ai înăuntrul fiinţei tale în subconştient. Magia este deasupra descoperirii adevărului din spatele existenţei lumii.

 

Fără ajutorul tehnologiei nu am fi aflat că Inima singurei Stea-Planetă Stelarys2.0 cântă. Presiunile care au loc în interiorul ei cauzează vibraţii care rezonează şi apoi ajung la suprafaţă. Sound Waves. Noi suntem bucăţi de stele. Inima lui Stelarys2.0 fredonează acum un cântec diferit.

 

Muzica are darul de a-i transporta pe oameni într-o altă lume. Cu ajutorul lui Time Shift păşeşti acum într-o altă lume, într-un alt univers. O clepsidră a apărut la orizont un alt fel de ceas, Inima Ceasului Turn.

 

Iniţiere WYOSS C, Wyolet Operating System Control, Stelaryan2.0.exe ― Unit7, cea care urmează. Timpul Dual se iniţiază. Se activează secvenţa. Activare, începere, trecerea. De la Ceasul 1, timpul real la Ceasul 2, timpul imaginar. În această dimen-siune Timpul lui Chronos sărim de la modul normal la modul imaginar, Timpul relativ e DESCHIS.

 

Pe Steaua-Planetă Stelarys2.0 acest astru tehnologico-magic timpul imaginar este unul magic dar care există ipotetic numai în interiorul super-calculatorului. O simbioză a magiei cu tehnologia.

 

Pe aici nu ne uităm înapoi pentru mult timp. Încercăm să mergem înainte. Vom deschide noi uşi şi vom face noi lucruri deoarece suntem curioşi. Iar curiozitatea este cea care ne salvează şi ne arată noi drumuri.

 

Dincolo de infinit. Întâlnirea personajelor cu Naratorul. Un personaj a scăpat în realitate. Sunt Cosmo. Cine eşti tu? Dar tu, cel de acolo care te uiţi la mine? Am înţeles, eşti naratorul. Oare ce personaj nu şi-ar dori să se întâlnească măcar odată cu cel care l-a adus la viaţă?

 

Unde mă aflu? Ce lume este aceasta? Sunt doar un personaj care alunecă în vis prin paginile unei cărţi dar mă simt aşa de viu. Niciodată nu am simţit acest lucru.

 

Hei, sunt eu, Naratorule, te-ai lăsat învăluit de poveste şi ai uitat de mine. Sunt undeva aproape de tine. Eu spun povestea.

 

Poţi să nu mă crezi, dar îţi voi spune totul. Voi spune povestea poveştilor. Poate este un mira-col. Acum să revenim la povestea noastră. Cosmo, este momentul să te întorci. Singura Stea-Planetă Stelarys2.0 are nevoie de tine şi nu uita de Selene care te aşteaptă.

 

În lumea cărților se mai întâmplă ca unele personaje să evadeze în lumea reală. Dar cu ajutorul portalului care este o fereastră tehnologică, o poartă stelaryană în continuumul timpului, o deschidere, o fisură care există doar pentru un moment, am reuşit să îl trimit în lumea lui.

 

În lumea reală timpul nu poate fi văzut. Îl putem doar simţi trecând, nu îl putem vedea, este doar o ceaţă, timpul pentru noi este inimaginabil.

 

Aici, dacă încerci să mergi în trecut din viitor, atunci viitorul tău se poate doar prelungi în trecut. Stelele ascultă iar visele sunt împlinite. Cărţile ne dau un loc în care să mergem când totuşi trebuie să stăm pe loc.

 

∞ De vorbă cu naratorul ∞

 

∞ Unde mă aflu? Este o poveste fantastică. ∞

 

Întotdeauna m-am întrebat cine a creat lumea noastră, cine este naratorul care mi-a dat viață. Dacă voi rămâne aici, ea se va sfârşi. Pentru a păstra intact echilibrul, trebuie să mă întorc în lumea mea. Ea menține lucrurile aşa cum sunt, are forţe, principii şi legi.

 

Pentru a-mi păstra forma umană, această lume m-a „tălmăcit” ca să mă pot integra în lumea voastră. Nu am apărut pixelat. Acum nu mai sunt doar un personaj bidimensional, nu mai sunt creat doar din poligoane, din cuvinte şi cifre. Sunt la fel ca tine. Sper că nu s-a activat THE RESTORATION POWER, ceea ce ar duce la distrugerea acestei lumi.

 

Magia cărţii a creat o lume flexibilă care a putut da naştere unui personaj dintr-o carte. Trebuie să mă întorc în carte. Nu pot rămâne mult timp aici. Altfel multe efecte negative se vor răsfrânge în lume. Legile fizicii vor cădea definitiv, lumea reală şi cea imaginară se vor ciocni.

 

Chiar şi comunicarea cu tine, naratorule, are efecte negative. Dacă va continua acest lucru, cele două lumi diferite se vor ciocni. Şi vor fi afectate într-un mod pe care nu ni-l putem imagina încă. Voi sta puţin cu tine, naratorule, apoi voi pleca pentru a putea menţine echilibrul mecanicii legilor care guvernează această lume. Pentru aceasta vom avea nevoie de REset. REset, De la Ceasul 1, timpul real, la Ceasul 2, timpul imaginar.

 

Înainte de a pleca înapoi în lumea mea, îţi pot spune că nu aveţi nevoie de magie pentru a schimba lumea. Toţi avem puterea înăuntrul sufletului nostru. Puterea Imaginaţiei este cea mai bună magie care poate exista. Acum mă voi întoarce în carte. Magie, fă ce vrei!

 

În drumul lui spre o altă planetă, Cosmo în-tâlneşte un vechi prieten: Făuritorul Baghetelor Cosmice Magice. Acesta îi povesteşte cum a petrecut era vieţii lui:

 

Anul 10.000 Era Stelarys2.0. Omenirea a ajuns la un moment în care magia şi tehnologia se îngemănează. Roboţii magici cutreieră orizontul. Eva este primul robot magic creat. Jake 7.0 este creatorul Evei.

 

Eva îşi doreşte să devină OM. Vrea să des-cifreze sentimentele umane. Jake 7.0 este Făuritorul Baghetelor Cosmice Magice. Dintr-un „accident” o creează pe Eva şi se îndrăgosteşte de ea.

 

Amândoi se aventurează apoi în necunoscut încercând să ţină vie dragostea lor. Ei se întâlnesc cu Solarienyii, după ce au călătorit cu nava în sub-spaţiu şi în alte dimensiuni. Într-un final, Eva devine OM. Bagheta lui Jake 7.0 este creată dintr-o dovadă de iubire, un sâmbure de curaj, o flacără a sincerităţii şi să nu uităm de codul Mystic.

 

Fragment jurnal de Bord LOading ∞, Sectorul 1.7.1 ∞

 

*

 

Logy1

 

– M-am trezit murmurând cifre începând cu 0 şi 1, 1 şi 0. Apoi o faţă zâmbitoare mi-a şoptit numele:

– Eva! Eva! În sfârşit pot vorbi cu tine. Nici nu ştii cât de mult am aşteptat acest lucru.

– Bună. Mă numesc Eva. Sunt Primul android al Cosmosului. Inima mea bate între magie şi tehnică.

– Eşti minunată. Aşa ceva doar în visele mele se poate împlini, poate exista. Dar acum, când văd că eşti reală, te voi preţui o eternitate.

– Cu ce te pot ajuta?

– Oare câtă fericire va putea duce inima mea?

 

*

Cosmo, se pare că şi eu am avut aceaşi soartă ca a ta. Mi-am pierdut şansa de a o putea salva. Însă tu încă ai această şansă. Te voi ajuta oricât de mult pentru a o putea salva pe iubita ta. Să nu faci şi tu aceeaşi greşeală ca mine.

 

Îţi voi da bagheta mea, cea mai puternică din Cosmos. Ea te va ajuta să o poţi salva pe Iubita ta. Să nu uiţi însă că nu va fi uşor, dar nu este imposibil.

 

Ai grijă ce îţi doreşti de la viaţă. This is not a game! Stelaryenii fac ceea ce sunt. Nu poţi fi tu însuţi dacă nu faci ceea ce te defineşte. Lumea se schimbă, trebuie doar să învăţăm să ne schimbăm odată cu aceasta. Niciodată să nu spui niciodată.

 

Soarele de zăpadă ameninţă să distrugă pacea. Pentru a scăpa de acesta, stelaryenii vor fi nevoiţi să găsească suflete umane, să devină jumătatea sufletului lor, să fie liberi, două trupuri şi un singur suflet. Nisip ce arde sub soare. Surplus de durere. Infinitul este plin de stele. Îmi este foarte greu să te uit. Nu poţi ţine sufletul într-o colivie. Nu pot da timpul înapoi. Te caut dar nu găsesc drumul care duce la tine. Sunt de neoprit. Astăzi simt că îmi lipseşti.

 

Unde crezi că nu există nimic, există iubirea. Atunci când nimic nu va mai rămâne, va rămâne iubirea. Iubirea va fi şi prima şi ultima. Iubitul meu, nu eşti perfect. Eşti ciudat. Ceea ce este bine, fiindcă şi eu sunt la fel. Ne distrăm împreună. Îmi cunoşti părţile mai puţin plăcute. Cu toate că apar neînţele-geri câteodată, niciodată nu ne certăm. Când sunt tristă, întotdeauna eşti alături de mine să vezi dacă sunt bine. Îţi mulţumesc pentru că eşti mereu împreună cu mine. TE IUBESC! Iubirea apare atunci când îţi este imposibil de a sta despărţit de o persoană.

 

Cel mai bun lucru pe care îl vei realiza în această lume este acela de a lucra asupra persoanei, asupra fiinţei tale. Sufletul este ca un fluture care are aripi graţioase. Îţi mulţumesc pentru încurajare. Mi-au fost date aripi să zbor, dar, iubitule, tu m-ai învăţat să zbor. Mai stai lângă mine.

 

Inima este plină de bucăţi de sticlă sfărâmată. Este ultima şansă de ajunge la lumină. Mă simt foarte singur. Am nevoie de cineva care să mă audă. Dacă mă iubeşti voi face orice să pot ajunge până la tine. Tu eşti tot ce vreau mai mult şi mai mult în această lume. Te iubesc aşa cum eşti. Am învăţat să nu mor.

 

O stea a căzut. Sunt acum prins pe Pământ. Ştiu că, dacă voi încerca să zbor, mă voi îneca. Niciodată nu se ştie ce voi găsi în abis. Nu ştii niciodată de ce îţi va fi dor, sau de cine îţi va fi dor. Nu sunt gata să renunţ la visele mele. Pierd ceea ce nu am găsit niciodată.

 

Puterea vine din suflet. Vocea infinitului a în-florit. Fundaţia a pierdut puterea în învăluirea ecoului. Doar eu pot vedea dincolo de aparenţe. Voi merge mai departe, orice se va întâmpla.

 

Apa arde. Voi încerca să fac ceva, nu voi privi înapoi. Cel mai greu este să renunţi, să te retragi când totul s-a sfârşit. Totuşi orice sfârşit este şi un început. Mă scufund în ochii tăi.

 

Mă poate auzi cineva? Sau vorbesc singur? Dacă cineva îmi aude acest mesaj este rugat să coboare aici. Sunt înconjurat numai de linişte. Sunt blocat aici într-o lume uitată. Sunt sătul să tot rătăcesc. Tu eşti tot ce am.

 

Numai tu mă poţi opri din hoinăreala aceasta interminabilă. Suntem supravieţuitori. Am trecut prin întuneric. Soarele ne poate ajuta să evoluăm.

 

Eon al gândurilor născut din noaptea nesfârşită. Eternitatea şterge memoria, melodiile cosmice.

 

Ascultă-ţi inima. Acesta este timpul în care inima se închide. Sufletele noastre sunt pline de tot ce am lăsat în urmă. Voi termina ceea ce am început. Dar inimile rupte nu vor uita durerea. Prins în liniştea insuportabilă a abisului nu voi putea scăpa de întuneric. Aici voi respira, aici voi trăi.

 

Doar iubirea mă mai poate salva. Viaţa este un miracol. Anthem al vieţii, un cântec al începuturilor. Dacă îl vei cânta, cosmosul va creşte. Vei înţelege ceea ce se întâmplă în adâncuri. Chiar şi stelaryenii vor tresări doar ascultându-l.

 

Phoenix777. Oamenii fac ceea ce sunt. Nu poţi fi tu însuţi dacă nu ai nici un sens în viaţă. Toate acestea mă fac ceea ce sunt. Lumea se află într-o continuă schimbare, trebuie doar să învăţăm cum să ne adaptăm odată cu ea. Uneori ceea ce nu îţi doreşti este mult mai puternic decât ceea ce ai vrea să ţi se îndeplinească.

 

Sunt atât de sătulă să mă lupt cu această viaţă. Ceea ce există şi ceea ce gândesc sunt lucruri total diferite, dar las lucrurile aşa cum sunt. Nu fi aşa de drastic cu tine, căci nu ai duritatea unui diamant. Trebuie să iubim ceea ce facem, aceasta este mulţumirea noastră.

 

Nu îţi cere niciodată iertare fiindcă ai încercat să îţi urmezi visele, doar întreabă-te dacă acesta este cu adevărat drumul tău. Casa ta se află acolo unde sălăşluieşte inima. Casa nu este un loc, este un sen-timent. Doar inima îţi poate spune unde este casa, locul tău. Nu contează unde te afli, mă voi afla întotdeauna unde eşti tu. Urmează-ţi visele.

 

Nu îmi doresc să fiu altcineva. Nu vreau să devin altcineva pentru a mă potrivi într-un loc. Vreau să fiu în acelaşi loc cu tine, nu contează unde se află acest loc. Venim din lumi diferite, dar acest lucru nu contează pentru mine deoarece ne-am găsit. Ne deschidem inimile oamenilor care ne înţeleg şi ţin la noi. Acest lucru face cercul complet.

 

Lipsa iubirii va deveni un ghimpe care nu va putea fi scos și care va continua să te rănească etern. Ghimpii vor continua să crească dar niciodată nu vor înflori, doar vor naşte durere. Îmi doresc să împărtăşesc durerile cu tine. Acum ai toată durerea încătuşată în suflet, dar dacă îmi vei spune, vei scăpa de jumătate din aceasta. Îmi place să împărtăşesc suferința cu tine. Urmează-ţi inima, nu poţi greşi.

 

Te-ai obişnuit să fii rănit. S-a acumulat suferinţa. Mintea ţipă. Te-ai obişnuit deja cu durerea în aşa fel încât nu mai auzi ţipătul din inimă. Îmi doresc să poată auzi cineva strigătul inimii tale. Crede în tine şi vei fi de neoprit. Mi-am uitat sufletul în tine.

 

Picuri cad din cer, ploaia acoperă găurile drumului dar niciodată nu va putea umple abisurile inimii. Picătura căzu pe obrazul băiatului alunecând în adâncul inimii, acolo a creat un susur care niciodată nu va deveni o lacrimă. Întotdeauna ai fost un mister pentru mine. Culoarea inimii tale era rece, un albastru îngheţat ca de safir. Sufletul tău plânge.

 

Întotdeauna auzi numele persoanei iubite, indiferent de situaţie. Sunt fericit doar când eşti şi tu fericită. Dacă nu avem grijă de ea va fugi etern. Trecutul lăsat în urmă întotdeauna se întoarce înlăcrimat. Inima ta respinge căldura sufletească deoarece se teme că odată ce va învăţa ce este, nu se va putea opri să îşi dorească acest lucru.

 

Ai un vis care doreşti să se îndeplinească, dar eziţi căci îți e teamă că nu se va îndeplini. Ştii că nu poţi umple gaura din suflet, dar o poţi acoperi. Inima nu minte. Vreau să fiu alături de tine. Durerea este prea mare ca să o poţi ţine numai pentru tine. Pentru o singură persoană este prea mult.

 

Oricât de bună pare o persoană, otrava din suflet niciodată nu dispare. Dacă otrava este creată din slăbiciuni sau defecte atunci aceasta nu este otravă. Pentru mine, orice la tine este important. Îmi doresc să îţi arăţi adevărata faţă. Nu încerca să fii singur. Am realizat că aveam tot ceea ce îmi doream, dar nimic din ce aveam nevoie cu adevărat. Cred că ceea ce am nevoie se află aici.

 

Time is precious. Make the most of it! [8]

 

Un alt fel de Final. Oare este doar un vis? Trăim în interiorul unui program al unei maşinării onirice? Virusul care a creat bug-ul ne-a aruncat înapoi în realitate. O lumină albă te învăluie. Totul era doar un joc.

 

Mă întreb? Pe cine oare am salvat? Ce fel de erou sunt? Din păcate am apucat să gust, să beau din apa Uitării. Pe ecran scrie: LEVEL 7777 COMPLETED // SECRETS // 7777 // TIME 17:7:7. Will be continued.

 

Hai să trăim într-un univers fantastic! Eternitatea este compusă din fragmente de Prezent. O carte este un vis pe care îl poţi ţine în palmă.

 

Cândva, iubirea pe care ai dăruit-o îşi va găsi drumul înapoi către tine. Inima mea îşi doreşte mai mult! Ţi-ai pus sufletul în creaţia ta. Mereu mi-ai dăruit vise. Cum am devenit MEMĂ?? Inima planetei

 

Stelarys2.0 conţine fragmente de stele. Un fragment a fost forţat să intre în inima mea. Apoi am pierdut noţiunea timpului. Tot ce mi-a rămas este iubirea. Inimă, arată-mi unde am greşit, dacă am greşit cândva. Nu mă lăsa să uit.

 

Dacă petalele mov ale trandafirului de cristal se vor deschide una câte una, oare amintirea acelor zile va reînvia? Noaptea face ca florile de cristal să se deschidă, totul devine colorat. Urmărind raza de lumină, timpul curge liniştit. Când oamenii se vor împotrivi timpului, ei vor renaşte, aşa cum mi s-a întâmplat mie.

 

Surâsul tău care îmi încălzea sufletul, este acum doar un vis îndepărtat. Destinele noastre se întrepătrund fără încetare. Ne vom întâlni iar. La fel cum cerul tânjeşte după pământ, florile aşteaptă ploaia şi noaptea se îndrăgosteşte de a doua zi, la fel şi inimile noastre doresc să fie numai una.

 

Un suflet ca mine are dragoste de dat. Iubirea îmi inundă sufletul. Dacă aş putea să mă întorc în timpul tău, pot numai să devin o umbră care să te poată proteja. Ca o iluzie voi ajunge în final la tine. Chiar dacă întunericul va fura soarele, iar trecutul va împărţi viitorul, eu tot voi ajunge la tine. Iubirea noastră va deveni eternitate.

 

Nori albi trec, plutind uşor. Dispar din faţa mea. Adun stele şi fac din ele castele de nisip stelar. O lume a întunericului. O lume a liniştii. Vântul cosmic îmi împrăştie nisipul stelar ori de câte ori vreau să fac din el castelul.

 

Stelarys2.0 a fost creată cu mulţi ani în urmă. Folosirea electromagnetismului pe această planetă este interzisă, fiindcă poate afecta Ceasul Timpului Magic. Stelarys2.0 emană unde ale timpului şi unde magnetice. Ceasul 3 – Imaginary output – Chronos – Timpul Etern. Reconectează-te la tot ceea ce contează cu adevărat. Ieşi din reţea. Reconec-tează-te la tine.

 

Un abis al întunericului. Acum poţi visa la ceva sălbatic şi improbabil. Două lacrimi au curs dintr-o stea. Un vis s-a născut într-un loc în care sunt o multitudine de coşmaruri. Este important să ne amintim că toţi avem magie înlăuntrul nostru. Dacă nu îmi aminteam acest lucru, acum nu aş mai fi existat. Fără Cosmo nu aş mai fi nimic. El m-a învăţat totul. Îi sunt recunoscătoare.

 

Pot spune că nu am aflat alt mijloc de relaxare şi fericire decât cititul. Cosmo, deşi s-a întors în lumea lui, avea acea privire de parcă ar fi ştiut deja ceea ce se va petrece în paginile cărţii. Înainte să plece mi-a spus: „Mi-am dat seama că ai cuvinte în sufletul tău. Istoria mea şi istoria lumii tale reale nu sunt conectate. Lumile noastre sunt independente. Pasajul timpului nu există. Am ajuns aici dintr-un accident.”

 

I-am răspuns: „Ai fost transportat aici dintr-o lume creată de imaginaţia oamenilor. Atunci când s-a întâmplat acest lucru au fost detectate unde radio care au interferat şi unde magnetice cu o cauză necunoscută s-au creat. Acest fenomen a fost cauza Începutului situaţiei.”

 

Cosmo mi-a spus odată că şi-a dat seama că este doar un personaj fictiv. Deşi a ieşit din lumea cărţii, el încă posedă abilităţile pe care le avea în poveste. Ar trebui să fiu foarte atent, deoarece alte perso-naje îşi vor putea face apariţia în viitorul apropiat. Unele lucruri sunt adevărate, chiar dacă nu cred în acestea.

 

Dragul meu Cosmo, îmi doresc nespus de mult săpoţi rămâneînlumeamea. Dar acest lucru arschimba ordinea lucrurilor, aşa că te voi trimite înapoi. Nu fi aşa surprins. Eu, „Creatorul”, lumii tale posed o abili-tate specială. Nu ţi-am spus despre aceasta. Dar acum nu mai avem timp de pierdut.

 

Pe scurt, îţi voi povesti despre ce este vorba. Pot intra în orice carte. Îmi imaginez că vreau să intru în acea carte şi ca prin MaGiE mă aflu deja acolo. Pot sta în acel univers fictiv circa 7 zile, apoi sunt forţat să mă întorc în realitate. Este abilitatea de a recrea trecutul dar şi de a te întoarce în memo-ria, amintirea ta. Dar pentru a te putea întoarce vom avea nevoie de un trifoi violet cu 5 foi.

 

În lumea noastră:

 

* trifoiul cu 3 foi reprezintă IUBIREA, SPERANŢA, CREDINŢA

 

* trifoiul cu 4 foi reprezintă NOROCUL

 

* trifoiul cu 5 foi reprezintă INFINITUL ∞

 

Nu uita, Cosmo, doar acest trifoi cu 5 foi te poate ajuta să o găseşti pe Selene. Doar el va elibera noua magie care străluceşte în inima ta. Doar această nouă magie, lumină este cea care va putea dispersa întunericul, va putea topi gheaţa din inima Ei.

 

Numai această lumină care se află în sufletul tău te poate ţine în viaţă când totul se va nărui în jurul tău. Numai aceasta va face ceva special, va alunga durerea din inima ta şi te va ajuta să îţi salvezi jumătatea sufletului tău.

 

Cosmo se întoarse în lumea cărţii. Pentru a culege trifoiul violet cu 5 foi este nevoie de o vrajă. Se numeşte SWALK DA’NYO:MK[9]. Supercalculatorul traduse ce însemna: Reunificarea Jumătăţii. Cu dragoste, a ta pentru totdeauna. Reuniunea jumătăţilor. Iubire pentru eternitate.

 

Draga mea Selene, m-am gândit latine în fiecare zi în acealumea neantului. M-am îndrăgostit detine, acum voi deveni ca tine. Nu pot trăi fără tine. Pentru tine, Iubita vieţii mele, pot deveni chiar un OM. Pot renunţa la MAGIA mea.

 

Selene s-a uitat drept în sufletul meu. Păstrea-ză-mă în inima ta. Voi sta acolo pentru totdeauna. Iubirea mea este eternă. Bunătatea în gândire creează profunzime. Bunătatea în cuvinte creează confidenţă. Bunătatea în dăruire creează IUBIRE. Dar tu, dragul meu ai bunătate în suflet. Mă iubeşti pentru ceea ce sunt. Viaţa ta poate schimba o lume. ∞ sunt a ta şi eşti al meu. Acest lucru contează.

 

Norii trec, plutind în inima mea, nu mai aduc ploaia sau furtuna, aduc acum culoare apusului meu. Singurul lucru care mi-a rămas eşti tu. Doar în braţele mele te vei simţi protejată. Până acum nu mi s-a dat posibilitatea de a arăta ce pot să realizez.

 

Ploaia magică ce se aşterne în această dimen-siune îmi place foarte mult. Ploaia catifelează marginile lucrurilor. Lumea magică digitală devine înceţoşată şi parcă mă topesc şi eu odată cu ea. Suflet Vechi. Există un lucru frumos înlăuntrul tău care are sute de mii de ani. Prea vechi să fie exprimat în poeme. Prea vechi pentru a fi iubit de către toată lumea. Dar iubit din toată inima de alesul tău, de jumătatea sufletului tău – Suflet Pereche.

 

Ceasul 4 – Chronos – Timpul care este, Timpul care nu este, Timpul care este şi nu este – Initiated Program. Te simt prin vene curgând, Selene, sufletele noastre sunt goale unul fără celălalt. Numai tu ai puteri asupra mea. Toţi avem o persoană specială pe care o iubim din toată inima noastră. Şi pentru mine, acea persoană eşti tu. Doar eu te pot iubi aşa.

 

Toată viaţa mea nu am putut simţi nimic. Nu am ştiut cum arată marea, cum este focul, cum e să simt adierea de vânt pe pielea mea. Pe singura Stea-Planetă Stelarys2.0 nu avem aşa ceva.

 

Dar acum pot. Totuşi nimic nu se compară cu ceea ce simt pentru tine. Mi-a fost teamă că nu voi şti cum să fiu la fel ca tine. Numai tu, Selene, mă faci să fiu asemenea cu tine.

 

Acum pot ţine stelele în palma mea, abia acum înţeleg ceea ce ai simţit tu. Este atât de magic, atât de frumos! Pot chiar lumina universul. Fac stelele din mâna mea să Zboare. Le fac să danseze. Pot chiar picta cerul, pot aduce planete la viaţă. Stelele în această noapte luminează puternic. Îmi place noaptea. Fără întuneric nu am putea privi stelele.

 

Viitorul aparţine acum celor care au crezut în frumuseţea visului lor. Nu trebuie să lăsăm zilele grele, obositoare, să câştige, să ne copleşească.

 

Draga mea Selene,acum suntem ca două lumi pa-ralele. Întotdeauna apropiate dar niciodată împreună. Totuşi nu mă voi lăsa până nu te voi găsi. Suntem două suflete care sunt făcute unul pentru celălalt şi care într-o zi se vor intersecta.

 

Stelarys2.0 Inima 1 – Anunţ clasificarea, Iniţializare – Serya I*, Unitatea Eonică 1, „Cea care urmează”, Celeste1.0 De la Ceasul 1, timpul real, la Ceasul 2, timpul imaginar.

 

Stelarys2.0 Inima 2 – Anunţ clasificarea, Iniţializare – Serya I-I*, Unitatea Eonică 2, „Cea care anihilează”, Celeste2.0 – Ceasul 4 – Chronos – Timpul care este, Timpul care nu este, Timpul care este şi nu este – Initiated Program.

 

Ceasul 3 – Imaginary output – Chronos – Timpul Etern. Acesta nu trebuie pornit. Doar în cazuri speciale el este cel care şlefuieşte gravitaţia, timpul continuu, doar el poate sparge timpul, este foarte periculos, poate crea găuri negre, distorsiuni în timp. Doar magia îl poate ţine sub control.

 

Doar tehnologia nu poate face faţă. Cosmo a fost singurul care l-a putut controla cu măiestrie.

 

Este singurul specialist în acest domeniu. Pentru a putea să îl mânuieşti îți trebuie cel puţin un Level 5 la categorie. Este Motorul fără limită.

 

Cărţile sunt pline de idei. Nu uita, Creator al meu, că acestea sunt cele mai periculoase şi mai puternice dintre toate armele. Numai tu mă poţi ajuta.

 

Cosmo, nu uita, poţi realiza orice, numai să îndrăzneşti; eu te voi ajuta oricând. Sunt alături de tine. Nu uita să laşi inima ta să se bucure, să se distreze, să danseze. Să o laşi să facă lucrurile pe care şi le doreşte. Orice inimă are propria ei melodie la fel ca stelele.

 

Călătorind acum pe valurile timpului, Cosmo a găsit o insulă creată din stele. Nisipul stelar zbura valuri, valuri. Iau o mână de nisip. Stelele sclipesc mirific. O lună roşie se vede la orizont. Apusul universului este aproape. Scarlet diafan răsare din licărirea stelelor. Carminul lor mă săgetează în inimă. Aici la sfârşitul lumii este iubita mea.

 

La orizont se zăreşte un câmp de trandafiri mov. Mi-e dor de iubita mea şi mă gândesc la durerea profundă pe care o simt. Aceasta este cea mai mare durere: persoana iubită suferă, iar eu nu o pot ajuta. Durerea îmi sfâşie sufletul.

 

Voi reuşi oare să separ lumile pentru a o salva pe iubita mea? Inima ta se va contamina. Vei deveni ca o lună, cu o faţă pe care nu o vei arăta nimănui. Totuşi voi încerca să îţi salvez sufletul.

 

Am ajuns la un portal. Acesta este un loc special care leagă realitatea nostră de o altă realitate. Când am trecut prin portal, un foc s-a aprins în sufletul meu.

 

Călătorind spre abis, Cosmo vedea împrejurul lui numai stele, galaxii, planete, quasari. Se deplasa cu viteza luminii. La un moment dat a văzut o lumină albăstruie care îl însoţea oriunde mergea. Observă că lumina lui avea consistenţa diamantului şi sufletul „Piticelor albastre”. Devenise el însuşi o stea.

 

În acest tărâm de nicăieri este o lume a MEMELOR. Doar el înţelege acum timpul. Inima stelei pulsa valuri argintii de lumină. O lumină plină de iubire nesfârşită.

 

Viaţa lui Cosmo, aşa cum fusese până atunci, se schimbase. Magia îl TRĂDASE. Selene însă îl găsi şi îl transformă şi pe el într-o MEMĂ.

 

O stea moare dar o nouă viaţă începe. Abisul găurilor negre dă viaţă universului. Acum iubirea lor este eternă. Poate? Dar cine ştie totul? Nimeni nu este sigur de acest lucru. Poate totul este un joc pe calcu-lator. FOREVER UNIVERSE COMPUTER GAMES. 7777 FINAL LEVEL COMPLETED.

 

To be continued MEMĂ.

 

Universul este plin de lucruri magice. REE=L

 

Fiecare pas pe care îl făceam, fiecare unduire în apă aprindea o ireală lumină albastră. Dintr-o dată s-a aprins inima flăcărilor care era adormită în acel loc.

 

Nava spaţială pluteşte prin marea de stele multicolore. Le ating cu mâna. Ele mi se strecoară uşor printre degete. Era parcă un vis frumos care se năştea din abisul de coşmar.

 

Te iubesc, nu numai pentru ceea ce eşti, dar şi pentru aceea ce devin când sunt împreună cu tine. Stelarys2.0 – Magie, tehnologie şi praf de stele.

 

O declaraţie de iubire stelară apare. Numai o dată în viața mea, cred cu adevărat că pot găsi pe cineva care îmi poate transforma complet lumea. Numai ţie îţi pot împărtăşi lucruri pe care nu le-a mai auzit alt suflet.

 

Parcă ai sorbi vorbele mele şi totuşi doreşti să afli mai multe. Împărțim speranțe pentru viitor, vise care nu se vor îndeplini niciodată, obiective care nu se vor atinge niciodată și multiplele dezamăgiri pe care viața ni le aruncă.

 

Tu nu te stânjeneşti să plângi cu mine atunci când m-am rănit sau să râzi cu mine când fac mici nebunii. Niciodată nu îmi răneşti sentimentele și nici nu mă faci să mă simt că nu sunt destul de bun, ci mai degrabă mă construieşti şi îmi arăţi lucrurile care mă fac special. Pot fi eu și nu mă îngrijorează ceea ce cred ceilalţi despre mine, pentru că mă iubeşti pentru cine sunt.

 

Lucrurile care par a fi nesemnificative pentru majoritatea oamenilor, cum ar fi un apus, un cântec de dragoste sau o plimbare în zori, devin comori de neprețuit, menținute în siguranță în inima noastră pentru totdeauna. Culorile par și mai strălucitoare.

 

Lucruri care nu m-au interesat niciodată înainte devin fascinante, deoarece știu că sunt importante pentru tine care eşti atât de specială pentru mine.

 

Tu eşti în tot ceeace fac. Lucrurile simple îmi aduc în minte un cer albastru, vânt blând stelar sau chiar un nor de furtună cosmică la orizont. Mi-am deschis inima şi am simțit o dragoste și o bucurie pe care niciodată nu am visat-o posibilă. Tu faci acum parte din viața mea.

 

Unicorni zboară pe valurile Infinitului. Doar Selene înţelege codul. Cândva ASCII 7.0 era un limbaj pe care mulţi îl foloseau. Acum ea este singura care cu uşurinţă poate comunica Universului. Numai cu inima poţi vedea adevărul, ceea ce este esenţial în această lume a noţiunilor.

 

Numai cărţile pot da un suflet universului, aripi minţii, zbor imaginaţiei şi viaţă a tot ceea ce există. Cărţile pentru mine, Cosmo, sunt sursă unică de magie pe care mereu le port cu mine.

 

Dragul meu Cosmo, Iubirea noastră este Astrală şi va fi aşa până la capătul Infinitului Beyond All Imagining. Luna plină aduce cu ea lucruri misterioase şi împlinirea viselor. Cei care nu cred în magie nu o vor găsi niciodată.

 

Love thaws everything. Un val al visării ne toropeşte deodată. LaNiAkEa. Un râu făcut dintr-un curcubeu lichid se iveşte înaintea noastră. Pescuim stele, din ele răsar aştrii. Floarea lunii în curând va răsări.

 

Draga mea Selene, cred că noi eram sortiţi unul altuia chiar înainte de a veni pe această lume. Tu eşti destinul meu. Eu sunt Luna ta. Datorită ţie, draga mea Selene, magia şi tehnologia se înţeleg acum aşa bine. Sinergia lor va da naştere multor lucruri bune, minunate.

 

Te voi învăţa lucrurile elementare. Aşa vei putea utiliza uşor magia ta. Fiecare dintre noi are un tip de magie. Dar tu, fiind o MEMĂ, le deţii pe toate. Eşti foarte puternică. Poţi controla magii precum: Elemental, Boost sau Null. Dacă ştii numele unei vrăji şi detaliile ei, o poţi activa.

 

Foc purpuriu, vino! Fă cercuri: Furtună de Foc!

 

Eu pot face vrăji numai dacă folosesc bagheta. Dar tu doar spui numele şi vraja apare. Eşti o minune a Cosmosului. Magia îţi curge natural prin vene. Este acelaşi lucru care ţi se întâmplă şi cu calcula-toarele, cu tehnologia. Înţelegi totul fără cel mai mic efort. Tu eşti informaţia. Magia depinde de felul în care o foloseşti.

 

Lumină, apari! Adu alinare: Vindecă!

 

Iniţiere Analiză Pattern! Identificare Vrăji Similare! Începe INGAMBAMÉNT-ul. Controlul Mişcării. Se poziţionează harta. Modulare şi Linking. Output Controlat. Input. Controlat. Reactorul este Gata.

 

Convertirea Pattern-ului vrăjilor. Iniţierea Input-ului, Output Controlat dar cu valori ale Modului Implicit. Conversia este completă. Activarea Motorului de EThER. Se ajustează Output Controlat. Se primeşte Feedback-ul. Rezolvarea disparităţilor. Iniţierea OPtiMIzăRii!

 

Dragul meu narator, mi-ai dus lipsa? M-am în-tors. Sunt eu, Cosmo. Îţi multumesc pentru ceea ce faci pentru mine. Ai o putere formidabilă. Eu, personajul, după ce voi fi lăsat liber, voi deveni o a Doua Creaţie, o a Treia Creaţie, o a Patra Creaţie, ∞. Voi exista în minţile tuturor. Puterile mele se vor Updata.

 

Cineva va face o poveste despre mine. Eu voi prelua această putere şi o voi adapta. Puterea mea e va extinde la Infinit. Lumea încă are legile ei de restaurare. Nu voi putea sta mult cu tine. Însă voi preţui aceste momente. Nu voi folosi puterile mele fără să mă gândesc înainte.

 

Voi evita ca lumile noastre să se autodistrugă. Puterea imaginaţiei nu trebuie sa distrugă realitatea. O carte este un vis pe care îl ţii în mână. L♥DK – Un Curcubeu Lunar a apărut.

 

Un lotus negru, foc violet. Încearcă să prinzi aceste flăcări, timpul este inamicul tău. Ai trezit monstrul dinăuntrul sufletului. Am găsit motivul pentru care trebuie să lupt. Sunt blocat între cele două lumi. Numai eu te pot salva, Creatorule. Nu mai sunt persoana care eram la început.

 

Sunt un personaj fără autor, fără poveste. Fiecare om a adăugat o întâmplare, o superputere. Sunt un personaj care poate evolua la infinit. Timpul s-a spart în bucăţi. S-a împrăştiat peste tot. Gravitaţia a căzut. Voi căuta acum drumul spre adevăratul răspuns. Shut Down My Soul! Un haló lunar a apărut.

 

Timpul pulsează acum ca o inimă. Sunt Out of Time! Lanţul amintirilor strânge viaţa mea. Mă voi ridica.

 

MEMELE controlează clepsidrele timpului. Nu poţi alunga niciodată răul cu mai mult rău. Îl poţi îndepărta numai cu bine. Magia şi tehnologia pot face casă bună.

 

Acolo unde soarele sărută marea. Vor veni şi zile mai bune. Trebuie să priveşti spre viitor. Odată ce începi să visezi trebuie să mergi înainte. Un curcubeu roz apare.

 

Lasă cosmosul să intre în sufletul tău. Te va duce sus şi te va face mai înţelept. Cosmosul este o ordine frumoasă a valorilor din minte şi suflet. Un Ocean nesfârşit.

Poate nu există stele pe cer, mai degrabă sunt deschideri pe unde cei dragi nouă ne trimit lumină pentru a ne spune că sunt fericiţi.

 

Visează cu inima ta şi iubeşte cu sufletul tău. Într-o noapte specială, un grup de inorogi zburau spre o stea căzătoare. Cometa a dispărut în marea strălucitoare.

 

Aceştia s-au transformat în stele de zăpadă şi apar doar când este eclipsă de Lună. Suflete fantomatice zboară prin cosmos. Înoată printre stele. Un coşmar într-un vis frumos. Sufletul este un călător în timp. Un lord al timpului.

 

Trebuie să ai inima tare. Poţi încerca lucruri despre care crezi că nu vor funcţiona. Nu lăsa pe nimeni să îţi seteze limitele. Deoarece de acolo de unde vii tu singura limită care există este sufletul tău. Un trifoi albastru a apărut. O furtună în luna Septem a lui Stelarys2.0.

 

Wyolet Operating System – REE=L continua să meargă undeva ascuns în Background. O Simulare continuă să meargă în interiorul altei Simulări. Poate chiar noi trăim în interiorul unei Simulări. Cine știe exact? ∞

 

Poţi fi un ananas. Stai drept. Poartă o coroană dar rămâi dulce la interior. 😉

–––––––-

Note:

 

[1] Memele sunt fiice ale găurilor negre. Sunt fragmente ale Universului, picături ale Infinitului.

[2] Doar un Stelaryan te iubește pentru totdeauna.

[3] Mai mult decât viața mea.

[4] 62442 = Cuvântul „magic” scris cu Qwerty Keyboard de la telefoanele mobile.

[5] În sistemul hexazecimal – 10001 = 11 = 17 aceeaşi. Îmi este frică deoarece am foarte mult de pierdut. Îl voi pierde pentru totdeauna pe Cosmo.

[6] Observație: Roderik nu are un număr după numele său, așa cum are planeta Stelarys2.0. Acest lucru se întâmplă deoarece Cosmo îl consideră pe Android prietenul lui. Nu o maşinărie oarecare. Cosmo are respect faţă de acesta.

[7] Luce = Lumină

[8] Timpul este prețios. Profită de el!

[9] SWALK DA’NYO:MK – expresie în limba Havasupai, vorbită de un trib indian din Arizona.

––––––––

Aura-Raluca BĂRBOI

Sibiu, 25 aprilie 2023

Facebooktwitterby feather