Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
termenisiconditii

1. Site-ul www.armoniiculturale.ro, numit în continuare şi Serviciu, este pus la dispoziţie de către Revista Armonii Culturale. Serviciul este prezentat „aşa cum este” („as is”), fără nicio garanţie, obligaţie sau răspundere faţă de utilizatorii finali sau faţă de terţi, cu excepţia obligaţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare. Armonii Culturale îşi desfăşoară activitatea cu respectarea completă a obligaţiilor legale.
2. Armonii Culturale păstrează în totalitate şi în mod unilateral dreptul de a adăuga, şterge, modifica, folosi toate materialele, datele şi informaţiile conţinute la orice moment de Serviciu, inclusiv cele adăugate de utilizatorii finali sau asociate comportamentului lor în cadrul Serviciului.
3. Utilizator final este orice persoană care accesează orice pagină sau resursă din cadrul Serviciului, indiferent dacă este sau nu utilizator înregistrat.
4. Drepturile de autor pentru acest site sunt deţinute de Armonii Culturale, niciun material conţinut neputând fi reprodus integral sau parţial fără acordul scris prealabil.
5. Detaliile produselor, proiectelor, evenimentelor şi serviciilor Armonii Culturale prezentate în cadrul Serviciului sunt oferite cu titlu informativ şi pot suferi modificări neanunţate.
6. De asemenea, imaginile, clipurile video şi celelalte resurse media sunt prezentate în cadrul Serviciului cu titlu de exemplu, nefiind utilizate în scop comercial ori publicitar propriu.
7. Prin accesarea Serviciului, utilizatorul final se angajează să nu creeze nicio daună sancţionată ca atare de legislaţia română către Armonii Culturale sau către oricare persoană fizică sau juridică. La crearea sau actualizarea unui cont de utilizator înregistrat, utlizatorul final se angajează să introducă şi să menţină datele sale de identificare complete şi corecte.
8. Aceşti Termeni şi condiţii de folosire se aplică pe termen nelimitat de la prima accesare a Serviciului. Ele pot fi modificate de Armonii Culturale în orice moment, fiind recomandat ca utilizatorul să verifice la fiecare accesare acesti termeni.
9. Armonii Culturale încearcă să-şi îmbunătăţească serviciile şi vă invită să contactaţi geocosynus@gmail.com pentru orice probleme şi îmbunătăţiri legate de Serviciu sau de aceşti Termeni şi condiţii.