Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide

Revista Armonii Culturale, prin multiplele sale colaborări cu autori români din țară și din diaspora, publică materialele primite, oferind autorilor șanse egale, singurul criteriu de selectare fiind cel valoric.

Publicarea în paginile online nu conferă revistei drepturi de autor asupra materialelor, autorii având drept exclusiv asupra lor, putând solicita oricând retragerea materialului propus/publicat, printr-o solicitare scrisă, motivată, expediată la adresa de e-mail geocosynus@gmail.com. Colaborarea cu revista Armonii Culturale este benevolă, ceea ce înseamnă că nu se poate pretinde sultă, de nicio parte. Publicarea materialelor reprezintă o modalitate gratuită de promovare a autorilor, serviciul de imagine pozitivă adus acestora rămânând scopul principal al revistei noastre. Preluarea materialelor de pe site poate fi făcută numai cu acceptul autorilor și cu indicarea expresă a sursei (www.armoniiculturale.ro). Materialele nu vor fi folosite în alt scop decât cel al publicării, folosirea conținutului sau a unei părți a acestuia în alte scopuri (includerea în anuarele revistei, de exemplu) fiind permisă doar cu acceptul proprietarilor de drept.

Le mulțumim tuturor colaboratorilor și cititorilor noștri, asigurându-i de sinceritatea, respectul și gratitudinea noastră!

ARMONII CULTURALE – ÎNCĂ UN VIS ÎMPLINIT!