Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » ESEU » Basne / situri din 2017 de NOEMI BOHMER

Basne / situri din 2017 de NOEMI BOHMER

Basn reprezintă sursa slavă a termenului basm, folosit adesea în structuri imaginare imposibile: basnele sunt basme, cu finalul fericit, utilizat drept ideal în poveștile spuse de acei în vârstă, celor tineri, care citesc mai repede situri.

Majoritatea structurilor din articolele / reclame contemporane, trimit către locuri de basm / sănătatea ideală, regăsită după parcurgerea traseelor din indicațiile rețetelor, căci mitologic, arhaic și, mai ales, ritualic, orice faptă de vitejie, acceptul unei pilule trebuie să se termine cu o răsplată, sănătatea fiind acceptarea concluziei unei rețete, sau a unei indicații din foaia împăturită, sfaturile fiind utilizate conform sugestiilor din textul citit, care trimite către elementul fantastic, rezolvat prin transferul lecturii în faptă.

Orice reclamă conține formule tipice de inițiere / accept, formule mediane de privire și utilizare, precum și formule finale / exit.

Motivele narative din indicațiile contemporane sunt diverse, oricum după călătoria și probele inițiatice ale trecerii în câmpul fabulos al noutăților vechi se ajunge la magia imediată a trecerii din planul fabulos, în planul realist, atunci când se susține convenția pașilor inițiatici, observați în lumea poveștilor.

Rețetele trimit spre stadiul pre-simbolic al gândirii, formulele chimice condensează dezechilibrul, apelează la intuiție și deplasează raționamentul către un miracol posibil, sugerează contactul cu lumea zeilor farmaciști sau specialiști, contactul cu lumea contemporană alungă nevroza și transformă prin intuiție orice utilizator într-un mag.

Cultul secret al tainelor și al miracolelor din lumea invizibilă pare deschis de ușa ocultă a rețetarelor și bizar, chiar cetirea are funcție tămăduitoare, alături de sarcina chimică adusă de medicamentul magic și imposibil de descifrat / Sesam deschide-te, cunoscut de Ali Baba.

Termenul sesam se referă la o sămânță de susan albă sau neagră cu efecte speciale în alimentație și în boli grele, sesamul este folosit de cinci mii de ani, utilizat de doamnele din Babilon cu miere pentru a-și păstra frumusețea și silueta, semințele de susan netezesc pielea, conțin calciul necesar mișcării, aduc longevitate și păstrează cromatica părului negru.

Sesam deschide-te avea impact asupra munților, astăzi un site de pe Internet trimite către comorile științei și ale artei, numele sitului este baba.

Facebooktwitterby feather