Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » EVENIMENT » Biblioteca Judeţeană invită scriitorii vrânceni la Târgul de Carte de la Focşani, ediţia a XIV-a

Biblioteca Judeţeană invită scriitorii vrânceni la Târgul de Carte de la Focşani, ediţia a XIV-a

În perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2019, Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează a XIV-a ediţie a Târgului de Carte de la Focşani, dedicată celebrării Anului Cărţii.

Pentru iubitorii de lectură,  de toate vârstele, se vor desfăşura evenimente surpriză, lansări de carte, expoziţii, întâlniri cu nume sonore ale culturii naţionale şi locale, invitaţi speciali, dezbateri culturale, toate având ca punct de pornire  lectura şi lumea cărţilor.

La această ediţie vor participa edituri locale şi naţionale, care vor pune la dispoziţia publicului noutăţile editoriale ale acestui an, la preţuri promoţionale.

Cu acest prilej, vă adresăm invitaţia de a vă înscrie în programul Lansărilor de carte din cadrul Târgului. Precizăm faptul că aceste cărţi trebuie să fi fost editate în intervalul iulie 2018 – octombrie 2019.

Vă aşteptăm la sediul Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea din Strada Maior Gheorghe Sava nr. 4 să ne aduceţi un exemplar din volumul pe care doriţi să îl lansaţi/prezentaţi în cadrul Târgului de carte, pentru a discuta detaliile acestei lansări/prezentări şi pentru a alege împreună ziua şi ora lansării/prezentării.

Persoană de contact Adrian Ţiglea

Email: relatii_publice@bjvrancea.ro

Termen limită: vineri 04 octombrie 2019

Facebooktwitterby feather