Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » CARTI » CARTI PRIMITE LA REDACTIE » CĂRȚI PRIMITE LA REDACȚIE: MARIAN MALCIU – DRAGOSTE ȘI FRĂMÂNTĂRI

CĂRȚI PRIMITE LA REDACȚIE: MARIAN MALCIU – DRAGOSTE ȘI FRĂMÂNTĂRI

AUTOR: MARIAN MALCIU

TITLU: DRAGOSTE ȘI FRĂMÂNTĂRI (roman)

EDITURA: Rotipo, Iași, 2017

„Pe parcursul desfășurării acțiunii romanului, cititorul va desluși, atât din destăinuirile către Jurnal, din monologul interior al personajului narator și atitudinile adoptate de către acesta în societate, cât și din dialogurile celorlalte personaje ori din narațiunea ocazională a autorului, faptul că temelia de bază a pregătirii unui om pentru viață este Familia, fie ea monoparentală.

Bazându-se pe estetica autenticității, pentru Marian Malciu actul de creație se dorește a fi un act perpetuu investigator al universului uman, social, politic, al lumii, în general, cu implicații în devenirea ei.

Intervențiile domniei sale au menirea de a potența acțiuni ți personaje, de a le da forța de penetrare a sufletului și minții cititorului, dar și de a deschide acestuia orizontul către o anumită profesie și a tipologiei umane care o practică zi de zi.”

OLGUȚA LUNCAȘU TRIFAN

Adresăm sincere felicitări și îi mulțumim maestrului Marian Malciu pentru acest minunat dar, pe care îl vom prețui la adevărata sa valoare. Mult succes, forță și inspirație, în toate întreprinderile dumneavoastră viitoare! (Armonii Culturale)

Facebooktwitterby feather