Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » EVENIMENT » Casa bunicilor – jurnalul unei expediții în căutarea bunicilor pe Valea Vâlsanului

Casa bunicilor – jurnalul unei expediții în căutarea bunicilor pe Valea Vâlsanului

Fundația Arhitext design are plăcerea de a va vorbi despre un proiect de suflet: Casa bunicilor – jurnalul unei expediții în căutarea bunicilor pe Valea Vâlsanului.
În perioada 23 – 25 Octombrie, la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, București.  Un jurnal expus, prezentat și comentat în direct pe parcursul a 3 zile în ambianța creată de cele 3 gospodării din județul Argeș. Casa bunicilor supraviețuiește și astăzi, iar spiritul acelor vremuri și locuri păstrează amintiri vii în fiecare dintre noi. Vă propunem o reamintire a copilăriei adulților în casa bunicilor și o cunoaștere autentică a gospodăriei de pe Valea Vâlsanului de către tineri.

Așadar va invităm să ne fiți alături la eveniment într-un decor autentic alături de invitații, partenerii noștri și elemente ale satului și gospodăriei argeșene: gospodării, case și acareturi.

Va rugăm să ne ajutați în promovarea acestui eveniment  prin mijloacele dvs. de comunicare. Aveți în atașament câteva informații despre eveniment, iar dacă mai doriți/aveți nevoie de alte informații va stăm la dispoziție.

Pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1706955836191092/

Va mulțumim anticipat,

Echipa Arhitext design

Facebooktwitterby feather