Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » EVENIMENT » CORNELIU LEU: FESTIVALUL ȘI CENACLUL ECRANIZĂRILOR LITERARE

CORNELIU LEU: FESTIVALUL ȘI CENACLUL ECRANIZĂRILOR LITERARE

CENTRUL DE PROMOVARE BUCUREȘTI: www.cartesiarte.ro

CENTRUL DE PROMOVARE LONDRA: https://www.facebook.com/CentruldeexcelentaLondra

CENTRUL DE PROMOVARE CHIȘINĂU: www.facebook.com/pages/Asocia%C5%A3ia-Ob%C5%9

CENTRUL DE PROMOVARE DUBLIN: http://cititordeproza.ning.com/page/centrul-itaca

CENTRUL DE PROMOVARE  MONTREAL: www.scriitoriiromani.com

FESTIVALUL SI CENACLUL ECRANIZARILOR LITERARE – proiect desfășurând gale anuale și activități permanente pe centre de promovare internet, organizat de GRUPUL ROMÂN DE PRESĂ ȘI INIȚIATIVĂ CIVICĂ PENTRU SLUJIREA LIMBII ROMÂNE ÎN UNITATE DE SIMȚIRE NAȚIONALĂ

Președintele rsvp:04 0722578642 ; leuc@upcmail.ro

 

INVITAȚIE

la ședința cenaclului de ecranizări din 19 MARTIE 2015

Vă invităm joi 19 martie la orele 11 în sala mică de proiecții a Uniunii Cineaștilor din România (Cinematograful Studio-bd. Magheru sau intrarea din str. Mendeleev 28-30), la noua întrunire a cenaclului.

 Se va continua discutarea sinopsisurilor din website-urile de Forum -Atelier ce se pot accesa la adresa: http://screenplayfestivalro.falezedepiatră.net/forum-atelier sau prin linkurile generale din portalul www.cartesiarte.ro , John Gostin și Elena Badic-Mircea raportând despre etapele în care se află cele discutate .

Nicolae Iliescu va prezenta noi sugestii privind  proze demne de ecranizat, Denis Dinulescu va prezenta subiecte extrase din propriile sale cărți.

Marina Roman și Ion Bucheru vor înfățișa demersurile privind obținerea drepturilor de difuzare necomercială a cât mai multor ecranizări, iar Vasile Neagoe cele privind condițiile sponsorizărilor pe anul în curs.

În partea a doua a ședinței va fi proiectată pe ecran forma definitivată a site-urilor internet pe care se desfășoară concomitent, în mediul virtual, lucrările cenaclului nostru. Pentru a vă face o idee, puteți accesa încă dinainte, intrând pe portalul nostru www.cartesiarte.ro și dând click pe sigla „CINELITERATURA” din centrul paginii principale. De aici, vă amintim că, butonând, se pot accesa, celelate componente virtuale ale recentei construcții internet pe care am realizat-o: PAGINA PRINCIPALĂ „CINELITERATURA”; FORUMUL-ATELIER; SALA DE CLUB-CINEMA; PAGINA FACEBOOK a Festivalului, Pagina TWITTER a Festivalului, Pagina GOOGLE + a Festivalului și Pagina PINTEREST a Festivalului.

Facebooktwitterby feather