Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » COMUNICATE PRESA » Despre Eleganța comunicării la Galeria Întâlnirilor

Despre Eleganța comunicării la Galeria Întâlnirilor

Vineri, 18 martie 2016, ora 18.30, la The Gallery (str. Leonida nr. 9-11, București), va avea loc o ediție specială a Galeriei Întâlnirilor, eveniment coordonat de Daniel Sur. Invitată: Oana Mîndruț, expert și trainer în comunicare. Se va dezbate pe tema Eleganța comunicării. Evenimentul are loc sub egida Asociaţiei Naţionale pentru Arte Vizuale Contemporane.

Suntem ceea ce comunicăm, iar succesul în carieră, în viața de familie, în societate depinde în mod direct de felul în care stăpânim acest proces delicat și vital.

Oana Mîndruț este autoarea cărţii ,,Arta de a trăi cu eleganță“, carte apărută la Editura Facultății de Studii Europene din Cluj-Napoca, în decembrie 2012. Volumul prezintă subiecte de la comunicarea prin modă şi imagine, până la arta rafinamentului ce transpare din orice gest. Foarte curând va vedea lumina tiparului cea de-a doua sa carte, intitulată  ,,Comunicarea de la A-Z“.

Oana Mîndruț este absolventǎ a Facultǎţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicǎrii, secţia Jurnalism, precum şi a Facultǎţii de Studii Europene, ambele din cadrul Universitǎţii ,,Babeş-Bolyai“. Mai deține un master în comunicare politică la Universitatea Paris Est Marne-la-Valee. A făcut parte din prima promoţie de ziarişti clujeni și a lucrat, pe rând, la radio, în presa scrisă și în televiziune. După 8 ani de jurnalism, a schimbat tabăra și a trecut în breasla comunicatorilor și a oamenilor de relaţii publice, unde a acumulat o experiență la fel de bogată. Din anul 2006 a devenit expert și trainer în comunicare în domeniul implementării proiectelor Phare și, mai apoi, a proiectelor finanţate din fonduri structurale.

Oana Mîndruț a făcut voluntariat pentru cauze sociale şi umanitare în cadrul unor acţiuni care au presupus donaţii către spitale, cămine de bătrâni, şcoli din mediul rural. De asemenea, ea s-a implicat în formarea de membri şi voluntari pentru Fundaţia Principesa Margareta. Din anul 2014 a înfiinţat asociaţia ,,Life Education for All“ din credinţa că schimbarea trebuie să plece de la fiecare în parte. Prin această asociaţie, Oana Mîndruț a derulat deja câteva proiecte de succes în domeniul educaţiei non-formale, iar în prezent implementează o amplă campanie umanitară de strângere de fonduri pentru dotarea fiecărui salon de copii din spitalele clujene cu o audiotecă, convinsă fiind de puterea meloterapiei de a vindeca mintea și sufletul copiilor aflaţi pe un pat de spital.

Facebooktwitterby feather