Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » COMUNICATE PRESA » DIASPORA.Pianista romanca Mihaela Duma din Spania si violonista Inma Almendros va invita la Concertul ´´ Atmospheres´´ de la Madrid

DIASPORA.Pianista romanca Mihaela Duma din Spania si violonista Inma Almendros va invita la Concertul ´´ Atmospheres´´ de la Madrid

DIASPORA.Pianista romanca Mihaela Duma din Spania si violonista Inma Almendros va invita la Concertul ´´ Atmospheres´´ de la Madrid

Os habéis quedado sin plan esta noche o no queréis estar en casa? Aún quedan pocas plazas para nuestro conciertazo en la Sala Valencia! A las 19.30,C/Pintor Rosales,56.Metro Argüelles,Madrid
Inma y Miha 💓

revista-hai-romania-marinmihai-spania-mihaimarin-wordpress-cMadrid//Pianista romanca MIHAELA DUMA din Madrid si violonista spaniola INMA ALMENDROS va invita la  Concertul ´´Atmospheres´´,sustinut impreuna la Casa de la Comunidad  Valenciana ,sambata ,2 februarie,de la orele 19.30,C/Pintor Rosales,56.Metro Argüelles,Madrid.

In program sunt incluse piese la pian si vioara de Mihaela Duma (Reflexes), Philip Glass (Sonata para violín y piano), Manuel Falla  (Nana si Asturiana) si Arvo Pärt (Spiegel im spiegel).

Evenimentul muzical face parte din API- Proyecto Iberian ´´Atmospheres´´.

Imagen relacionada

Violonista Inma Almendros este absolventa a Universitatii de Arte din Rotterdam (vioara clasica) ,este membra fondatoare a Ansamblului Q-Art si a concertat cu violinista Ara Malikian in numeroase spectacole pe scenele un0r mari teatre din Spania.

Are un repertoriu ´´new age´´care dezvolta fantezia melomanilor, relaxarea,inspiratia si optimismul,ii ajuta sa se descatueze de  stresul  cotidian si sa se lase fascinati de bucuria muzicii si a vietii.

Resultado de imagen de mihaela duma

Tanara Mihaela Duma a absolvit Liceul de arta ´´Hariclea Darclée´´ din Braila,a studiat  pianul in Spania la ´´Escuela Superior de Música del País Vasco´´ si urmeaza un master la Centro Superior ´´KATARINAGURSKA´´.

In prezent,Mihaela Duma este pianista si compozitoare,sustinand  diverse concerte in Spania si in alte tari ,dar este si  profesoara de pian la ´´Escuela de Música y Danza de Alcobendas-Madrid´´.

In Romania, a fost recent semifinalista la concursul de televiziune ´´Romanii Au Talent´´ si a participat ca invitata la diverse  evenimente organizate de Ministerul Afacerilor Externe, ICR Madrid si de  Ambasada Romaniei la Madrid.

Mihaela Duma nu se ocupa doar cu muzica si pedagogia,este si o buna sahista,s-a integrat foarte bine in Spania si este in plina ascensiune artistica si sportiva,cucerind tot mai mult inima ibericilor cu talentul sau.

Marin MIHAI-Spania,

https://mihaimarin.wordpress.com

REVISTA HAI ROMANIA-MARIN MIHAI-SPANIA

Sergio de la Puente – Inma Almendros.

Romanii au Talent 2018 – Mihaela Duma Part 3


 Mihaela,multumim pentru invitatie.Mult succes! 🙂

Facebooktwitterby feather
Etichete:

Despre Marin MIHAI

ESPAÑA, http://mihaimarin.wordpress.com