Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » ESEU » ECATERINA CHIFU: ALBERT GUGULAN ÎN CONCERT LA RÂMNICU SĂRAT

ECATERINA CHIFU: ALBERT GUGULAN ÎN CONCERT LA RÂMNICU SĂRAT

Conducerea Centrului Cultural „Florica Cristoforeanu” din Râmnicu Sărat, reprezentată de doamna directoare Rafaela Predonescu a organizat pe 10 februarie, 2024, un spectacol de înaltă ținută artisitică, concertul renumitului pianist Albert Gugulan, elev la Liceul de Arte din Buzău.

A fost un regal artisitic cum nu a avut niciodată orașul nostru, pianistul care s-a remarcat la emisiunea „Românii au talent” a conertat alături de alți artiști pe care i-a acompaniat la pian.

Talent, muncă, perseverență și un har aparte au făcut să iasă de sub mâinile lui sunete ce încântau spectatorii, care își țineau respirația, să-l asculte.

Apreciez acest elev deosebit și talentatele interprete care, în ținute elegante, au cântat piese din repertoriul internațional, dar și melodii vechi românești, ale anilor, 70, 80 care au încântat spectatorii.

Trebuia să fiți în sală să vedeți cum în fracțiuni de secunde pianistul trecea pe clapele pianului, dovedind o extraordinară dexteritate, dar și multe ore de pregătire.

La final, a cântat corul Hapyy Kids din Buzău și pianistul și-a demonstrat încă o dată măiestria, cântând ca și alte piese, fără partitură.

Prevăd un viitor strălucit acestui tânăr, îl felicit, pe el, familia pe profesorii săi.

La mai multe concerte strălucite!

 

Ecaterina Chifu,

membră UZPR – CRONICI CULTURALE

Facebooktwitterby feather