Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » EVENIMENT » EDITURA ARMONII CULTURALE – ÎNCĂ UN… VIS ÎMPLINIT!

EDITURA ARMONII CULTURALE – ÎNCĂ UN… VIS ÎMPLINIT!

Dragi prieteni și colaboratori Armonii Culturale. De curând, editura Armonii Culturale a intrat într-o nouă perioadă de transformări, de revitalizare și aceasta, datorită respectului și prețuirii pe care le acordăm fiecărui AUTOR Armonii Culturale, care ne încredințează visul său și ne face părtași la acesta, urmând ca la finalul fiecărui proiect, un nou vis să zboare cu aripi din file de carte spre lume, o veste pe care cititorii o așteaptă cu siguranță. Ca de fiecare dată, calitatea, profesionalismul, grija față de carte și față de autor, ne îndrumă să facem lucrurile doar la superlativ. Nimic nu ne împiedică, nimic nu ne demotivează, facem totul pentru ca fiecare proiect al fiecărui autor să își atingă scopul.

De curând, Editura Armonii Culturale funcționează sub tutela ARMONII CULTURALE SRL, o societate nou înființată, al cărei director este tânărul antreprenor George-Nicolae STROIA, cu o echipă la fel de tânără din era digitalizării, care, cu dăruire și profesionalism, va continua să împlinească visele voastre. Scriitorul, poetul și promotorul cultural Gheorghe A. STROIA este președinte onorific al acestei noi entități, ca garant al respectului și dragostei de carte, cu care sunteți deja familiari.

Vă invităm să vizitați site-ul Armonii Culturale, la adresa de internet Armonii Culturale – un site în plină dezvoltare, care va fi onorat să găzduiască fiecare nou vis împlinit. Site-ul va avea în curând o secțiune dedicată autorilor Armonii Culturale, în care veți regăsi date despre autor (un scurt CV literar, alături de fotografia autorului), precum și titlurile editate de Armonii Culturale. Module noi vor fi atașate site-ului, din dorința de a reuși în cel mai scurt timp să ușurăm accesul la serviciile de editare și tipărire. Suntem ferm convinși că familia Armonii Culturale va rămâne la fel de puternică și de valoroasă, asigurându-vă că veți găsi aceeași solicitudine, răbdare și înțelegere, omenie, curaj, inteligență creatoare, că veți fi primiți mereu cu deschise brațe de lumină.

Pentru cei care doresc să colaboreze cu editura noastră, așteptăm solicitările dumneavoastră, fie la adresa de email: editura@armoniiculturale.com, fie direct pe site, solicitând o antecalculație de preț, prin accesarea și completarea formularului de solicitare ofertă, disponibil în partea dreapta-sus a site-ului: FORMULAR. Intenționăm să deschidem cât de curând, le lângă multe alte facilități, o librărie virtuală, prin care autorii noștri să își poată distribui către cititori cărțile, în condiții mai mult decât avantajoase.

Nu ne propunem să împlinim visuri mărețe, ci să acordăm importanță și credibilitate fiecărui vis, indiferent de amploarea lui, pentru noi cel mai important lucru dintre toate fiind legătura de sinceritate și prietenie cu voi, dragii noștri, care îl succedă și, de ce nu, o frumoasă „dependență” de Armonii Culturale. Cu încrederea și speranța că lucrurile vor fi bune, că ne vom recăpăta cât de curând dreptul la o viață normală, vă salutăm și așteptăm să devenim cu toții parte a unui nou VIS ÎMPLINIT!

Cu drag,

GHEORGHE A. STROIA

Membru al Academiei Româno-Americane de Arte și Științe

Facebooktwitterby feather