Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » ANTOLOGII » EDITURA NAPOCA NOVA – COMUNICAT DE PRESĂ

EDITURA NAPOCA NOVA – COMUNICAT DE PRESĂ

Editura Napoca Nova anunță colaboratorii că a început redactarea celei de a șaptea antologii literar-artistice Napoca Nova, închinate anotimpului estival. Cele șase volume de până acum, apărute periodic, în ultima lună din trimestru, totalizează 2.548 de pagini format A5, în condiţii grafice deosebite, semnate de aproape 230 de colaboratori din ţară şi din diaspora, astfel încât cărţile au ajuns şi au ajuns la cititorii din Europa, Statele Unite, Canada, Australia.

Nu facem niciun fel de partizanat artistic. Dorința colectivului editurii noastre este de a reuni în paginile volumelor noastre autori consacraţi (indiferent dacă sunt afiliaţi sau nu la vreuna dintre organizaţiile profesionale din ţară ori străinătate), dar şi debutanţi, de aceea îi invităm să ni se alături pe toţi iubitorii de literatură care vor să participe la acest proiect ambiţios!

Antologia NN Nr. 7 va apărea în a doua jumătate a lunii iunie. Așteptăm materialele Dvs. pe adresa redacției (editura@napocanova.ro; office@napocanova.ro; voichita_veres@yahoo.com) până în 05 mai 2015. Secțiunile antologiei sunt: poezie, proză, critică/istorie literară, eseu, epigramă/divertisment.

Fiecare autor, indiferent dacă are creaţii ce vor fi incluse într-una sau în mai multe categorii, va expedia un singur document prin poşta electronică, în format Word, font Times New Roman 12, maximum 20 pagini A4, scrise cu diacritice, distanța dintre rânduri 2. Fişierul va conţine în titlu neapărat numele colaboratorului! La Subiect se va preciza: Colaborare Almanah Nr. 7. Redacţia selectează texte dintre cele primite de la colaboratori şi îşi rezervă dreptul de a refuza textele cu caracter politic, pornografic, pe cele care aduc atingere demnităţii naţionale şi personale, dar şi pe acelea conţinând limbaj inadecvat.
Autorii selectați pentru includerea în volum sunt rugați să facă precomandă pentru 3 exemplare. Vă solicităm ca, împreună cu atașamentul conținând textele de publicat, să ne comunicați adresa la care doriți să vă fie expediate cărțile şi numărul de telefon. (Dacă sunteţi la prima participare în antologie sau dacă aţi schimbat adresa de corespondenţă; pentru ceilalţi, se vor folosi la expediţie informaţiile din baza noastră de date).

Editura Napoca Nova nu percepe taxe în avans. Autorii vor achita exclusiv cheltuielile aferente tiparului și taxele poștale (acolo unde este cazul), căzând în sarcina editorului toate sumele aferente muncii de redactare, corectură și pregătire de tipar a lucrării. Prețul pe exemplar variază, în funcție de numărul de pagini al cărții. De exemplu, pachetul pentru autori cu cele 3 exemplare ale antologiei „Să ningă peste inimi bucurii!ˮ (460 p.) a costat 50 lei, iar „Simfonie/n verde crudˮ (580 p.), 55 lei. Cărțile vor fi expediate cu Poșta Română ori cu un curier rapid (la cerere), în colete cu plata ramburs. (Acolo unde există redacție județeană, se va expedia un singur colet la redactorul responsabil, care va distribui cărțile autorilor respectivi, astfel încât cheltuielile cu difuzarea să fie reduse la minimum.)
Voichiţa Vereş,
director Editura Napoca Nova
Facebooktwitterby feather
Etichete: