Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » COMUNICATE PRESA » APEL UMANITAR » APEL UMANITAR: Eduard Nonu luptă de 3 ani pentru viața lui și are nevoie de o mână de ajutor by Ionuț R. Popescu

APEL UMANITAR: Eduard Nonu luptă de 3 ani pentru viața lui și are nevoie de o mână de ajutor by Ionuț R. Popescu

Eduard Nonu, un nume ce poate nu iti spune nimic, dar dincolo de acest nume este un copil de 20 de ani care lupta din rasputeri sa traiasca.

Viata nu a fost asa blanda in ultimii 3 ani, iar cancerul limfatic de care sufera nu vrea sa se dea batut asa usor.

Zi de zi indura suferinta pasilor necesari ce il vor duce spre vindecare. Toti traim in aceasta societate in care totul costa si totul are un pret, chiar si viata unui om. Suna stupid nu ? Din nefericire, oricat de stupid ar suna, acesta este adevarul si sunt multe persoane care zi de zi se lovesc de situatii similare.

Astazi am primit un mail de la tatal acestui copil, care nu isi doreste altceva decat ca fiul lui sa traiasca.

Eduard lupta, si tot lupta de 3 ani, dar acum medicamentele de care are nevoie (Adcetris)sa lupte in continuare sunt multe prea scumpe pentru puterea financiara a familiei. (15.000 EURO)

Daca consideri ca il poti ajuta cu ceva, nu ezita sa o faci. Uneori si cele mai mici gesturi pot schimba cursul unei vieti.

Cont: RO59 RZBR 0000 0600 1382 7942
Titular cont: Nonu Eduard Antoniu

About Ionut R. Popescu
Avem nevoie de dualitatea lumii pentru a putea sa ne facem propriile alegeri in viata, iar de cei din jur pentru a nu ne simti singuri…pentru a impartasi “simtirile” profunde ale fiintei noastre!

Facebooktwitterby feather

Un comentariu

  1. admin

    Ajutați-l pe Nonu să trăiască! Împreună suntem mai puternici!

Comments are closed.