Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » CARTI » Eugen Oniscu: Apariție editorială: Puterea celor slabi

Eugen Oniscu: Apariție editorială: Puterea celor slabi

„Puterea celor slabi” este o carte de eseuri și meditații creștine scrise pentru cei dezamăgiți de viață, pentru cei ce duc poveri și au răni în sufletele lor. Textele sunt structurate pe diferite teme ce gravitează în jurul marii revelații a scripturilor și anume persoana și lucrarea lui Iisus Hristos. În toată cartea este dezvoltată și aprofundată iubirea neînțeleasă a lui Dumnezeu pentru noi păcătoșii, ce nu merităm atâta har și o astfel de iubire ce prin jertfa Golgotei s-a revărsat peste noi. Cartea îl așază pe cititor față în față cu maiestatea și puterea lui Dumnezeu, și îl invită la contemplare. Lectura cărții readuce în fața cititorilor temele vaste ale Sfintelor Scripturi și invită la aprofundare pentru a descoperi mărețul sens al existenței umane prin Hristos.

Descrierea cărții într-o singură frază:

Meditații creștine scrise sub inspirație divină pentru al cunoaște mai bine pe Dumnezeu și a ne lăsa transformați de iubirea Sa minunată.

Cartea o puteți descărca aici:
https://ro.scribd.com/document/694281264/EUGEN-ONISCU-2023-Puterea-celor-slabi?fbclid=IwAR3AcpBmu3o8oQl4AKwOiqA8Q0xE0dQhtP
(De asemenea pot oferi gratis cartea în format PDF pentru toți cei ce doresc prin email: daniela_eugenio@yahoo.es)

Eugen Oniscu

Facebooktwitterby feather