Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » CONCURSURI » Festivalul-Concurs naţional de creaţie literară „BOGDANIA”, Ediţia a V-a, 2016

Festivalul-Concurs naţional de creaţie literară „BOGDANIA”, Ediţia a V-a, 2016

Invitaţie şi criterii de participare

 

Organizator – Asociaţia Cultural – umanitară ”BOGDANIA” cu sediul în Focşani, Str. Contemporanul nr. 28, cod 620065, judeţul Vrancea

Participanţi Autori care nu au volume tipărite şi care nu au depăşit vârsta de 35 de ani.

 

Secţiunile concursului: poezie, proză scurtă şi eseu.

Textele trebuie dactilografiate în Word, Times New Roman 12 pct, spaţiere un rând, cu diacritice şi să nu depăşească 10 pagini A4 pentru fiecare gen literar, într-un singur document în format .doc sau .docx la adresa de e-mail:

ionelmarin55@gmail.com

 

Trimiterea textelor (creaţiilor): 01 martie  – 15 mai 2016, la adresele:

      a)-E-mail: ionelmarin55@gmail.com, cu menţiunea ”Pentru concurs”.

       b)-Poştă: Asociaţia Cultural-Umanitară ”BOGDANIA”, FOCŞANI, Str. Contemporanul nr. 28, Cod 620065, judeţul Vrancea, cu menţiunea „Pentru concurs” în câte 2 exemplare.

Textele vor purta un motto, care se va regăsi şi pe un plic închis, cuprinzând date despre autor (nume, prenume, data naşterii, profesia, adresa, telefonul, precum şi o scurtă prezentare a activităţii literare).

Textele trimise după data de 15.05.2015 (data poştei) nu vor fi luate în considerare, de asemenea cele care nu sunt dactilografiate corespunzător (fără diacritice).

Selectarea textelor se va face de către un juriu format din 3-5 scriitori, critici literari, consacraţi, pentru fiecare secţiune de concurs. Se va întocmi o fişă de participare pentru fiecare concurent.

În urma evaluării fiecărei creaţii se va stabili în mod corect şi obiectiv, pe bază de note, concurenţii câştigători pe secţiuni.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 30 mai 2016, prin intermediul site-lui:

www.revistabogdania.ro şi personal pe fiecare premiant.

Se vor acorda câte trei Premii pentru fiecare secţiune şi  în funcție de calitatea textelor și diplome speciale.

Persoanei care va întruni cel mai mare punctaj, indiferent de secţiunea la care a participat i se va acorda  Marele premiu(“TROFEUL „BOGDANIA”).

Festivalului-Concurs naţional de creaţie literară „Bogdania” se va încheia cu Festivitatea de premiere şi spectacolul de gală ce va fi în data de 18 iunie 2016, în locaţia  ce va fi făcută public şi cunoscută dvs. cu cel puţin 10 zile înainte, prin telefon ori e-mail, pentru a fi prezenţi la decernarea premiilor.

Ing. Ionel MARIN

Relaţii suplimentare:

e-mail:ionelmarin55@gmail.com0752862369; 0728217492 Facebooktwitterby feather


Un comentariu

  1. admin

    Revista Armonii Culturale urează organizatorilor Festivalului-concurs BOGDANIA, mult succes! Dragi tineri creatori, apropiati-vă cu multă incredere de acest festival devenit tradiție, un concurs corect si onest, care este o carte de vizită pentru fiecare participant! Important nu este premiul castigat, câștigul este participarea însăși!

Comments are closed.