Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » COMUNICATE PRESA » FILOVERBA. Repere critice, volumul IV – Autor Dan Şalapa

FILOVERBA. Repere critice, volumul IV – Autor Dan Şalapa

PRECIZĂRI NECESARE
Proiectul “FILOVERBA. Repere critice”, lansat sub egida Agenţiei Literare SINGUR, cu girul şi supervizarea Editurii SINGUR, director general Ştefan Doru DĂNCUŞ, îşi propune să promoveze creaţia literară românească contemporană, a autorilor din ţară şi din străinătate prin întocmirea unor volume de recenzii şi cronică asupra unor creaţii literară publicate – proză, poezie, monografie, eseu, dramaturgie, catrene – pe care le propun spre apreciere critică autorii lor.
Până la ora actuală, au fost redactate trei volume de referinţe critice – în 2014, 2015 şi 2017 – care au beneficiat de promovare şi prezentare la târguri naţionale şi internaţionale. În ele, au fost incluşi autori români din ţară şi din diaspora – Anglia, Italia, Germania, Canada, Republica Moldova. 
Referinţele critice vor fi redactate de către autorul proiectului – DAN ŞALAPA – şi vor fi înglobate într-un volum colectiv, de până la 20 de cronici, în următoarele condiţii:
– autorii remit textul literar în format word, cu diacritice, times new roman, pe adresa de maildan_salapa@yahoo.com;
– autorii pot trimite până la trei texte de carte personale, publicate;
– autorii vor primii un mail de confirmare a primirii textelor precum şi un cont în care vor vira o sumă de bani/ text, cu titlu de co-participare editare a volumului de referinţe critice;
– la cerere, fiecare text va putea fi însoţit de fotografia autorului şi de cea a copertei de carte, existând patru variante, având costuri diferite, dar accesibile, COMUNICATE FIECĂRUI AUTOR ÎN PARTE:
a. text referinţă critică; 
b. text referinţă critică plus DOAR foto autor;
c. text referinţă critică, plus DOAR foto coperta;
d. text referinţă critică, plus foto autor, plus foto coperta; 
Nota – La trei volume recenzate, se acordă discount 10 la sută din suma totală!

          includerea în volumul final de referinţe se va face în ordinea înscrierilor;
          înscrierea în proiect se consideră finalizată din momentul achitării sumei calculate
          AUTORII SE POT RETRAGE PE PARCURSUL EDITĂRII VOLUMULUI, DAR NU MAI TÂRZIU DE O LUNĂ DE ÎNAINTARE A ACESTUIA LA TIPAR, SUB REZERVA UNEI PENALITĂŢI DE 25 LA SUTĂ DIN PREŢUL ACHITAT.
– volumul va beneficia de promovare pe site-urile Editurii SINGUR, Editura STEF, pe cele partener, pe paginile facebook Agenţia Literară SINGUR, Filoverba, de asemenea, de prezentare la târguri şi expoziţii la care Editura SINGUR sau autorul, Dan Şalapa, va participa;
– proiectul FILOVERBA are pagina sa de facebook, //www.facebook.com/Filoverba-1556763351209104/timeline/. Aici vor fi fi postate informaţii privind proiectul precum şi fragmente din viitorul volum, pe măsura redactării lui.
– Fiecare autor va primi, gratuit, un exemplar din volumul care va apare, dar va putea să-şi comande, în plus, câte exemplare va dori, la preţ de favoare, pe care le va primi în sistem ramburs, la o adresă pe care o va comunica.
 
ALTE PRECIZĂRI
Intenţia noastră este de a redacta volumul al patrulea FILOVERBA, până în toamna anului 2017.
Înscrierile deja au început, şi continuă pe adresa de mail mai sus menţionată, până la atingerea numărului de max. 20 de titluri, ai căror autori care vor confirma definitiv înscrierea prin remiterea sumelor aferente pentru co-participare editare carte.
Dacă se vor încrie mai mult de 20 de titluri de carte, diferenţa poate fi redistribuită pentru volumul al cincelea, dacă autorii sunt de acord.
Un autor poate participa cu până la trei titluri de carte.
Asupra evoluţiei numărului de titluri înscrise, se vor posta informaţii pe site-uri menţionate, iar autorii vor primi detalii pe adresele personale de mail.
 
În regim adiacent proiectului, se poate acorda consiliere redacţională, tehnoredactare, corectură, redactare prefeţe ale cărţilor care sunt în curs de apariţie, servicii care fac obiectul unor discuţii separate, negociabile.
 
Coordonator proiect,
Prof. Dan ŞALAPA
Facebooktwitterby feather