Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » COMUNICATE PRESA » Încep ÎNSCRIERILE pentru ANTOLOGIA  “AMINTIRI DE SECOL XX” – ANTOLOGIA de POEZIE şi PROZĂ  

Încep ÎNSCRIERILE pentru ANTOLOGIA  “AMINTIRI DE SECOL XX” – ANTOLOGIA de POEZIE şi PROZĂ  

REVISTA INTERNAŢIONALĂ “STARPRESS” valcea-turism.ro  REALIZEAZĂ în limba română – ANTOLOGIA “AMINTIRI DE SECOL XX” – ANTOLOGIA de POEZIE şi PROZĂ a scriitorilor români contemporani din întreaga lume, „STARPRESS 2017 ”.

ÎN ACEST SENS AŞTEPTĂM ÎNSCRIERILE DOMNIILOR VOASTRE la SECŢIUNILE “POEZIE” şi “PROZĂ”.

Inscierile se fac în limita locurilor disponibile.

Prioritate în paginile ANTOLOGIEI – “AMINTIRI DE SECOL XX”  vor avea câştigătorii şi participanţii la Concursurile Internaţionale de Poezie şi Proză Pentru Românii din Întreagă Lume “STARPRESS”, colaboratorii revistei, cei care au fost publicaţi de Revista internaţională STARPRESS – valcea-turism.ro şi în propriile ANTOLOGII – CARE VOR PARTICIPA FĂRĂ SELECŢIE dar şi cei care sunt recomandaţi şi scriitorii care doresc să fie publicaţi. Nu excludem pe cei talentaţi – care nu au apărut în paginile noastre.

Ne rezervăm însă dreptul de a nu publica scriitori controversaţi, de a nu publică lipsa talentului şi pe cei care trimit intenţia lor prea târziu, după selectarea scriitorilor şi primirea creaţiilor literare.

Condiţii de participare:

1 – Se primesc doar materiale culese pe calculator, cu diacritice, corp litera 12, format word doc., cu diacritice, pentru POEZIE sau/şi PROZĂ.

2 – Materialele nu vor depăşi 3 (trei) pagini format A4. Acestea vor fi trimise după înscriere ( şi după realizarea selecţiei / unde este cazul) începând cu dată de  1 octombrie  2017).

3 – Aşteptăm înscrierile pe adresele:

ligya33@gmail.comstar_andrada888@yahoo.ro, sau la telefon: + 40 0723 371626 ; 0752-787694

4- CREAŢIILE VOR FI ÎNSOŢITE de: – o fotografie în format jpg. , un scurt CV şi adresa la care vor fi expediate volumele .

5- ANTOLOGIA “AMINTIRI DE SECOL XX”   va fi lansată şi mediatizată la evenimentele de carte din ţară şi la cele din străinătate pe site-uri culturale din ţară şi din diaspora, în diverse publicaţii din ţară şi din străinătate şi la întâlniri culturale, cenacluri, tabere de creaţie, biblioteci, comunităţi româneşti din întreaga lume, ambasade, consulate etc. şi la întâlnirea din 31 august 2018 – de ZIUA LIMBII ROMÂNE, la HOREZU / Valcea, la care vor participa scriitori , editori, reviste culturale, personalităţi culturale din ţară şi diaspora (UŞA, Anglia, Canada, Germania, Olanda, Spania, Italia  etc.

Avem alături de noi, pentru mediatizare, peste 86 de ziare şi reviste, posturi de radio şi TV. din diaspora şi România – cu, care ne aflăm în parteneriat media.

Ligya DIACONESCU

Director general – Revista Internaţională STARPRESS    http:// valcea-turism.ro 

 

Facebooktwitterby feather