Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » COMUNICATE PRESA » Informare Armonii Culturale: Intrarea în vigoare a Regulamentului European privind Protecţia Datelor (GDPR)

Informare Armonii Culturale: Intrarea în vigoare a Regulamentului European privind Protecţia Datelor (GDPR)

Drag prieten, colaborator și autor Armonii Culturale,

 

Din 25 mai 2018 a intrat în vigoare Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Scopul principal al Regulamentului este creșterea nivelului de protecție a datelor personale și crearea unui climat de încredere care să permită fiecărei persoane controlul asupra propriilor date.

 

Ne bucurăm că ești membru al valoroasei familii Armonii Culturale și dorim să te asigurăm că am avut grijă de datele tale până acum şi vom face acest lucru şi în continuare, conform noilor reglementări. Pentru ca tu să fii cât mai bine informat, îți punem la dispoziție aici toate informațiile de care ai nevoie pentru a ști întotdeauna ce date prelucrăm, în ce scop și mai ales care sunt drepturile tale în relația cu noi. Pentru a clarifica orice aspect referitor la datele tale personale, ne poți contacta oricând prin e-mail: geocosynus@gmail.com sau telefonic: 0741-078.627. Dacă dorești să nu mai fii înregistrat sau nu mai dorești să fii colaboratorul nostru, poți trimite un e-mail la adresa sus-menționată, cu textul dezabonare/ ștergere și vei fi radiat din baza de date a revistei noastre.

Îți mulțumim pentru încredere,

Armonii Culturale

 

 

***//*****

Prezentul mesaj este confidenţial şi aparţine Armonii Culturale. El se adresează persoanei menţionate ca destinatar, precum şi altor persoane autorizate să-l primească. În cazul în care nu ești destinatarul vizat, îți aducem la cunoştinţă că dezvăluirea, copierea, distribuirea sau iniţierea unor acţiuni pe baza prezentei informaţii sunt strict interzise şi atrag răspunderea juridică. Dacă ai primit acest mesaj dintr-o eroare, te rugăm să ne anunţi imediat şi apoi să-l ştergi apoi din sistemul tău. Apreciem şi îți mulţumim pentru cooperare.

 

Facebooktwitterby feather