Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » ANIVERSĂRI » Invitatie – The Grand Heritage: Primii 100 de ani – 23 noiembrie 2018, ora 13:00

Invitatie – The Grand Heritage: Primii 100 de ani – 23 noiembrie 2018, ora 13:00

Buna ziua,
Avem deosebita plăcere de a vă invita vineri, 23 noiembrie 2018, ora 13:00, la evenimentul de presă dedicat lansării expoziției „The Grand Heritage – Primii 100 de ani„, eveniment ce onorează arealul strămoșesc, tradițiile autentice și poporul care trăiește, de milenii, pe aceste meleaguri.
The Grand Heritage – Primii 100 de ani, este un eveniment menit să întregească spiritul autentic românesc, în an de sărbătoare, astfel încât fiecare român să se bucure de apartenența sa, de frumusețea țării sale și de oamenii care trăiesc în arealul strămoșesc. Pentru acest lucru, vom organiza, în perioada 23 – 24 noiembrie 2018, un eveniment-expoziție, în care vor fi prezentate elemente tradiționale românești, produse de artizanat reinterpretate într-o manieră modernă și imagini reprezentative despre România autentică a anului 2018, semnate de Alex Robciuc, unul dintre cei mai talentați fotografi peisagiști din România.
În cadrul evenimentului de presă care va avea loc în prima zi a evenimentului, pe data de 23 noiembrie, începând cu ora 13:00, va avea loc lansarea oficială a albumului de fotogafii semnate de Alex Robciuc, precum și o dezbatere legată de moștenirea pe care noi, românii care trăim în prezent, avem datoria să o predăm generațiilor viitoare. În acest context, vor fi invitate câteva persoane publice și specialiști, oameni de o deosebită calitate morală, care ne vor prezenta viziunea acestora despre ideea de păstrare și transmitere a mesajului autentic românesc, în domeniile în care aceștia activează.
Atașat acestui email regăsiți invitația de presă, cu toate detaliile care vă sunt necesare.
Vă așteptăm cu drag,

 

Toate cele bune,
Alexandru Stancu
Strategy Director
Facebooktwitterby feather