Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » ANIVERSĂRI » LA MULȚI ANI REVISTEI ”BOGDANIA”, LA ÎMPLINIREA A 5 ANI DE EXISTENȚĂ NEÎNTRERUPTĂ!

LA MULȚI ANI REVISTEI ”BOGDANIA”, LA ÎMPLINIREA A 5 ANI DE EXISTENȚĂ NEÎNTRERUPTĂ!

Născută, cu aripi deschise spre zbor, din dorința sinceră de a promova tinere talente și nu numai, de a da la iveală valori ale literaturii și artei românești contemporane de pe întreg mapamondul, revista literară BOGDANIA, fondată la Focșani, de către neobositul poet IONEL MARIN, împlinește 5 ani de existență neîntreruptă.

Încă de la început, valoarea autorilor incluși în numerele sale, dar și a conținuturilor materialelor, au fost ridicate. Număr după număr, scara sa valorică s-a îmbogățit cu noi și noi nume valoroase, fiecare număr al revistei fiind o nouă apariție în sine. Critici și exegeți literari, poeți, prozatori, jurnaliști, mai tineri sau mai puțin tineri, și-au dat întâlnire în paginile revistei BOGDANIA, să celebreze cuvântul scris, să sporească spiritualitatea acestui neam binecuvântat de Dumnezeu.

Ca un luptător neobosit, fără a avea în spate un sprijin susținut din partea forurilor tutelare sau autorităților culturale ale orașului/județului, IONEL MARIN își bucură cititorii cu fiecare număr al revistei. Devenit deja o tradiție, festivalul cu același nume – BOGDANIA – promovează și încurajează tinerii creatori să scrie, să-și urmeze visele, oricât de îndrăznețe ar fi ele. LA MULȚI ANI REVISTEI BOGDANIA!

INVITAȚIE: Asociația Cultural-umanitară BOGDANIA, din Focșani și Casa de Cultură Tudor Vornicu din municipiul Adjud, au plăcerea să vă invite pe data de 09  iunie 2017, ora 11.00, în Sala mică a Casei de Cultură Tudor Vornicu din Adjud, la Aniversarea a cinci ani de existență tipărită a revistei de creație și cultură BOGDANIA și lansarea antologiei Bogdania ”Aripi de zbor”, vol. II. Invitați de onoare: personalități ale literaturii și culturii române din București și din țară. Vor participa: oficialități locale, scriitori, profesori, salariați, elevi, tineri, pensionari, fani ai revistei Bogdania și desigur, membri ai Asociației Culturale Bogdania. Moderatorul evenimentului va fi scriitorul IONEL MARIN.

Vă așteptăm cu drag!

Facebooktwitterby feather