Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » Fără categorie » LA O VORBA CU CREATORUL TAU…

LA O VORBA CU CREATORUL TAU…

Te salut cu bucurie prieten drag….
La o vorba cu Creatorul tău…. Sau cum simți tu sa ii spui … sa îl numești…

.
Azi Sufletul tău îți vorbește….
Bucura-te de EL…. Meriți pe deplin
Oricine ai fi… oriunde ai fi


Asculta-l in liniștea Păcii profunde…. Și toată puterea inimii tale, simplu și pe întelesul limbajului tău , pentru ca parte din EL ești tu!!!
Adu-ti aminte acest lucru mereu!!!


Text din Cartea Vieții și Tainele ei ancestrale , prima carte din cele doua îngemânate, ce a vazut lumina tiparului si care este pentru fiecare ființa creată cu Iubire din Iubire deplina….


,, Exista un timp pentru toate, pentru tot ceea ce este creat sub soare: om, natura, pom, floare, cer, ființa, pământ, apa, energie….
Exista un timp de început și unul de sfârșit.
Un timp de a crea și unul pentru odihna… iar între aceste ,, momente,, taina se derulează.
Și totul, absolut totul se întâmpla in acest interval, in Aici și Acum, in care nașterea, creșterea și moartea dau culoare esenței marelui proces și apoi din nou și din nou totul se repeta.
Mereu timpul se întoarce intr-o noua forma, intr-o noua viața, etapa cu etapa, iar noi urcam tot mai mult spre înălțimi, urmam ascensiunea tacit, fiecare in modul nostru de conștientizare,,


VOCEA DIVINA, PREZENT


,, Botezul de Lumina este mântuirea sufletului unui om, refacerea structurilor si alinierea corpurilor in matricea suprema.
Acest model de purificare încânta si binecuvântează orice ființa.
Părțile care compun întregul se racordează mereu la SURSA DE LUMINA . Când Ele sunt deviate sau modificate prin intermediul unor gânduri, energii care nu se transmit direct din SURSA își întrerup acest Flux Vital si apare suferinta si mai apoi boala. Orice ființa umană are in structuri si conține capacitatea si forța premergătoare sa echilibreze orice deteriorare, indiferent in ce stadiu se afla aceasta, sa o repare si sa o compenseze.
Miliarde de Raze, de Lumina si Informație sunt direcționate din SURSA SUPREMA, DIN INIMA ȘI MINTEA MEA MULTIDIMENSIONALA ȘI INFINITA clipa de clipa prin care puteți intermedia , recrea, repune pe direcție orice necunoscuta si înstrăinare care nu va este cunoscuta, care va tulbura sau care va produce vreun disconfort sau rău.
Date fiind acestea, când va vorbesc de suferinta masiva sau boala la orice stadiu, corpurile voastre se pot replia, reface pentru ca acest Flux Vital al vieții este și se afla in voi și repet îl contineti.
In momentul când sufletul își termina menirea intr-o Întrupare se coagulează și începe procesul de retragere, iar spiritul la rândul lui îl retrage in conținutul lui, de materie subtila, apoi un alt proces de odihna și recuperare începe.
Pana in acest punct, atât timp cât sunteți in trup, aceste capacitați primează, indiferent unde va aflați, ce faceți, cine sunteți si in ce stadiu va aflați.
Mai mult decât atât, Puterea de Creator va susține Energia Vieții , prin EA putând realiza și crea absolut orice.
Este cel mai măreț DAR pe care l-am Așezat in interiorul vostru, tocmai a ma reprezenta pe MINE prin voi și a va faceți sa înțelegeți ca sunteți ABSOLUT IUBIRE prin forma de exprimare in tot ceea ce EU ma manifest!
Înțelegeți și ascultați , suflete mărețe, va vorbesc din voi, de sus, din toate universurile create și necreate . Sunt în voi, in fiecare părticică pe care am creat-o, SUNT VIU ȘI REAL!
SUNT SURSA DE MANIFESTARE A LUMINII CREATE ȘI NECREATE, MNIFESTATE IN MATERIE !
SUNT DUMNEZEUL ATOTCUPRINZATOR ȘI ATOTȘTIUTOR DIN TOT ȘI TOATE!
SUNT VOI ȘI VOI EU, acesta este Înaltul HAR prin care Lumina Informație va vorbește. Sunteți cu toții ființe celeste la baza. Evoluția pe care o alegeți va apartine. Periplul fiecăruia dintre voi de asemenea.
Aceasta este bogăția voastră , bogăția Eternității, mantia multidimensionala.
V-am creat oglindindu-MA in imensitatea acestei LUMINI și v-am dăruit chip angelic, iar planurile in care v-ați perfecționat au fost și sunt sălașul unde v-ați croit drumul și unde ne țesem EU împreuna cu VOI, ACEASTA ESTE MĂREAȚĂ TAINA.
Mărinimia MEA va vorbește. Frumusețea voastră interioara se arată și își cere Dreptul Divin sa se expună. Înalta Beatitudine pluteste si își exalteaza potențialul .
Iubite ființe și spirite minunate !
Aici si acum a venit timpul sa va recunoașteți menirea!
DOMNUL DUMNEZEUL VOSTRU VA VORBEȘTE PENTRU TOT NATUL . LUMINA ESTE VIE ȘI ÎNVIEREA EI A PRINS DIN NOU FORMA UMANĂ, PRIMITI-O IN INIMILE VOASTRE ȘI RECUNOAȘTEȚI-O CA UNICA LEGE DIVINA !
CREATORUL -TATĂL DUMNEZEU ,,


Cu inima buna in bucurie.
Pe curând
Facebooktwitterby feather