Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » EVENIMENT » LIBRARIA OKIAN: ÎNTÂLNIRE CU FOTOGRAFIA

LIBRARIA OKIAN: ÎNTÂLNIRE CU FOTOGRAFIA

LIBRĂRIA OKIAN:

Str. Muresenilor, nr. 1, Brasov

Tel.: 0728 728 315

Program de functionare:

LUNI – VINERI: 12.00 – 20.00

SIMBATA: 11.00 – 19.00

DUMINICA: INCHIS

 

SĂPTĂMÂNA 21 SEPTEMBRIE – 26 SEPTEMBRIE 2015

ÎNTÂLNIRE CU FOTOGRAFIA
Vineri, 25 Septembrie 2015 – ora 18.30
Tema : STRADA ÎN FOCUS

Intilnire cu Cristina Tinta si Mirela Momanu

Moderator : Dan Dinu

 

Dupa o scurta vacanta, Photolife si Libraria Okian din Brasov reiau proiectul Intilnire cu Fotografia. Am avut ocazia pina acum sa ii vedem pe Tatiana Volontir, Luiza Boldeanu, Dorin Bofan, Zoltan Nagy, Vlad Eftenie, Andrei Baciu si Anca Cernoschi, asa ca o sa continuam lista cu doua nume la fel de interesant ca si cele de pina acum, Cristina Tinta si Mirela Momanu. Terenul lor de joaca este un loc pe care multi dintre noi il ignora, desi il folosesc zilnic… strada. Uneori atit de banala pentru trecatori, poate spune multe povesti interesante, iar in imaginile celor doua fotografe o sa descoperim exact asta: povesti spuse prin instantanee bine gindite sau prin momente captate cu noroc, imagini abstracte prin viziuni geometrice si siluete care parca redau atemporalitatea acestui loc.

Prin aceste intilniri o sa aveti ocazia sa cunoasteti diversi fotografi, o sa puteti sa discutati despre anumite genuri fotografice sau despre anumite tematici interesante, veti putea face schimburi de idei, initia proiecte si, nu in ultimul rind, o sa va puteti face prieteni noi care impart aceeasi pasiune cu voi. Gazda fiecarei intilniri fotografice va fi Dan Dinu, care va modera discutiile cu invitatii, va va prezenta idei noi si va va lansa provocari.

Inscrierile la aceste intilniri se fac in baza unei confirmari, locurile in sala fiind limitate (45). Pentru inscriere si alte informatii puteti folosi florin.ifrim@okian.ro sau numarul de telefon  0728 728 315. Intrarea este libera.

 

EXPOZITIE DE PICTURA

Perioada : 01 – 30 septembrie 2015

Expune : Emma Ersek

 

Pentru expozitia de anul acesta am selectat lucrari realizate in ultimii 4 ani, dintre care unele au mai fost prezentate publicului brasovean cu ocazia altor expozitii, o mare parte insa fiind expuse in premiera cu aceast prilej. Lucrarile sint variatiuni pe temele mele predilecte: cetatea Brasovului, portretul, voalurile, omul si natura. Ca intotdeauna, doresc sa ofer vizitatorilor citeva momente in care sa se bucure de frumusetea lumii: a pasarilor, animalelor, padurilor, a cerului, a marii si a transparentei voalurilor delicate.

CURS DE TANGO

Marti, 22 septembrie – ora 19.00

Miercuri, 23 septembrie – ora 19.30

Instructor : Claudiu Grosaru

Inscrieri : telefon 0745.165.256 Facebooktwitterby feather