Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » BIOGRAFII » Marin Mihai ( Spania): Scriitorul Mario Vargas Llosa, laureat al Premiului Nobel, bolnav de COVID-19, a fost internat de urgență intr-un spital din Madrid

Marin Mihai ( Spania): Scriitorul Mario Vargas Llosa, laureat al Premiului Nobel, bolnav de COVID-19, a fost internat de urgență intr-un spital din Madrid

Scriitorul Mario Vargas Llosa, laureat al Premiului Nobel, bolnav de COVID-19, a fost internat de urgență intr-un spital din Madrid

Scriitorul peruano-spaniol Mario Vargas Llosa, in vârstă de 87 de ani, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură 2010, a fost internat într-un spital din Madrid, el având rezidența in Spania.

Potrivit presei spaniole, acest lucru a fost confirmat printr-un comunicat de presă, semnat de Álvaro, Gonzalo și Morgana Vargas Llosa”,copiii scriitorului:

”Având în vedere interesul presei pentru starea de sănătate a tatălui nostru, facem public că acesta este internat de sâmbătă după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.Este tratat de profesioniști excelenți și însoțit de familia sa . Cerem presei să respecte intimitatea lui și a noastră în acest moment”.

Laureatul Premiului Nobel a mai fost internat pentru Covid in 2022,dar a scăpat cu bine,a fost externat in scurt timp

:”Coronavirusul a fost o experiență neplăcută pentru că picioarele au început să mi se simtă foarte reci și, brusc, am început să-mi pierd răsuflarea, să mă înec, să respir cu mare dificultate” .

Până  acum,nu sunt date publice despre starea de sănătate a lui Mario Vargas Llosa.

Din cauza vârstei sale înaintate , este considerat un pacient cu risc,dar să sperăm că va depăși și acest moment nedorit.

Marin Mihai ( Spania)

Facebooktwitterby feather
Etichete:

Despre Marin MIHAI

ESPAÑA, http://mihaimarin.wordpress.com

Un comentariu

  1. admin

    Mulțumim, Michael, prieten drag al Armoniilor Culturale, pentru modul constant în care te regăseși în paginile revistei noastre. Ești un membru important al familiei noastre culturale. Apreciem și prețuim!

Comments are closed.