Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » ANIVERSĂRI » Redacția urează membrilor familiei Armonii Culturale: CRĂCIUN FERICIT!

Redacția urează membrilor familiei Armonii Culturale: CRĂCIUN FERICIT!

Ce este sau ce trebuie să fie Crăciunul, dacă nu motiv real de mulțumire pentru toate binecuvântările primite de la Dumnezeu? Pentru faptul că pe tot parcursul anului, a știut să ne fie aproape în toate proiectele pe care ni le-am propus, fiind chezășia împlinirii acestora, a împlinirii viselor noastre comune, oricât de îndrăzneț am visat. Că ne-a păstrat aproape pe cei dragi sufletului, ne-a binecuvântat familia cu sănătate, liniște, pace și bucurii nemăsurate, prin apropierea partenerilor de viață, a copiilor, părinților, fraților, surorilor, a tuturor rubedeniilor noastre dragi. Ne-a mângâiat în clipele noastre de tristețe sau de întristare, ne-a ridicat din tină și ne-a îndreptat privirea spre lumină. Am fost binecuvântați cu atâtea lucruri bune și frumoase, am trăit clipele vieții ca pe un lanț neîntrerupt de împliniri, prin puterea și mijlocirea Domnului.

De aceea, Îți mulțumim, Doamne,
că ne-ai răbdat ca un părinte adevărat,
Că ne-ai certat fără să ne pierzi,
ne-ai ajutat fără să ne uiți,
ne-ai mângâiat, fără să te mânii,
ai făcut din noi, licăririle bunătății tale nemăsurate
și ne-ai primit, prin rugăciune, lângă sfintele tale taine.
Îți mulțumim, Doamne că
ai ales pentru noi întotdeauna ce a fost mai bun,
ne-ai hrănit și ne-ai adăpat din raiul bunătăților Tale,
ne-ai crescut și ne-ai îndrumat,
să călcăm peste stihiile vremii și să ne păstrăm curați.
Mulțumim, Ție, sfinte Doamne,
că ne-ai întărit credința și puterea,
săpând dușmanii cu toiagul dreptății Tale,
așternând la temelia firii noastre
mila, iertarea, ajutorul și grija de aproapele!

Ție, îți mulțumim, Doamne,
și te mai rugăm, în sfântă zi de Crăciun,
să ne fii mereu aproape, de acum
și până în ceasul nașterii noastre întru veșnicia Ta!

Le mulțumim și noi, tuturor celor care ne-au fost aproape în anul ce a trecut, că au făcut ca visele noastre sau ale lor să se împlinească! Cititorilor, colectivului redacțional, dragilor noștri colaboratori, autorii contribuitori la revista Armonii Culturale, le mulțumim cu reverență pentru munca susținută și îi invităm să ne fie aproape și pe mai departe. Voi sunteți marea familie Armonii Culturale, o familie care unește, apropie, dar și obligă să facem lucruri mari împreună! Voi sunteți prietenii noștri destoinici, bucuria fiecărei zile trăite împreună! Să fiți sănătoși, să aveți parte de tot ce e mai bun, să vă bucure Dumnezeu cu darurile sale multe și unice, cu bucuria vieții, a trăirii, a creației și, implicit, a prieteniei sincere!

Vă mulțumim că existați!

Redacția Armonii Culturale

Facebooktwitterby feather

2 Comentarii

  1. Cu tot dragul și tot respectul. Iubesc revista ”Armonii Culturale” și toți scriitorii de aici. Crăciun fericit tuturora și mai ales familiei Stroia. La mulți și foarte la mulți ani. Vă pup pu suflete!

  2. Virginia BOGDAN

    ” Noi suntem în veşnicie prin firea lucrurilor. Totul e ca tu, artistul, să aduci celorlalţi încîntarea noutăţii. Şi, odată cu ea, vigoare, bucurie şi-un strop de lumină.(…). Crăciunul este bucuria creaţiei. Dar noi ne naştem în fiecare clipă” Grigore Popescu-Muscel.Pictor de biserici. In Formula AS, anul XXVII, nr. 1297, decembrie 2017, p.28.
    Cu bucuria de a mai putea învăţa şi împărtăşi celorlalţi, ceva frumos. Aceasta şi datorită generosului site, Armoniiculturale.

Comments are closed.