Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » LANSARI » MILENA MUNTEANU: INVITAȚIE LANSARE DE CARTE – DEPARTE DE ȚARA CU DOR

MILENA MUNTEANU: INVITAȚIE LANSARE DE CARTE – DEPARTE DE ȚARA CU DOR

Bănuiesc că fiecare dintre noi a pus o ancoră undeva, fie­ca­re are un loc esenţial, de reper, un loc pe care‑l poartă în suflet, oriunde s‑ar afla. Despre mine ştiu că oriunde am făcut umbră pământului, tot acasă am rămas, gravitând în jurul stâlpului casei, înfipt nu departe de portiţa grădinii Liţei Nuţa, din Mărginimea Sibiului. Mai ştiu că am purtat, neîncetat, întrebări despre mine şi despre noi, despre ce sun­tem, încotro ne îndreptăm şi ce am putea deveni. Am gândit răspunsuri la aceleaşi întrebări din unghiuri diferite, influenţată de perspectiva locului de unde am privit şi am încercat să înţeleg…
Cartea “Departe de ţara cu dor” este un jurnal al descoperirii lumii departe de casă. Volumul este o culegere de impresii personale, subiective, cele mai multe de călătorie, surprinzând reflectarea noastră în oglinzi de lumi străine. Sunt gânduri şi revelaţii avute în lumea largă, pe care le datorez celor de acasă şi mie. Le încredinţez, aşa­dar, cu dragoste şi recunoştinţă, frumoasei limbi române.
Doream să vă semnalez prezentarea cărtii, ce va avea loc la librăria Humanitas din Sibiu, pe data de 24 septembrie 2015, la ora 18:00.
Cu drag,
Milena Munteanu
Facebooktwitterby feather