Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » NOI APARITII » NOI APARIȚII EDITORIALE ARMONII CULTURALE – FLORICA PĂȚAN: UNIVERSUL FRACTALIC

NOI APARIȚII EDITORIALE ARMONII CULTURALE – FLORICA PĂȚAN: UNIVERSUL FRACTALIC

Pentru mine, personal, FLORICA PĂȚAN, ca și scriitoare, a fost o revelație, pur și simplu, pe care am cunoscut-o grație prietenei noastre comune, poeta Elena Toma.  Autor cu o zestre spirituală demnă de admirație, poet valoros, eseist, publicist,  critic literar, promotor cultural plin de energie și generozitate, nu ai cum să nu prețuiești un astfel de Om, care face atât de multe lucruri și le face la un nivel foarte ridicat.

Florica Pățan este o erudită, iubitoare a marilor lecturi, îmbrățișând valoroasele culturi ale lumii, urmare logică a  îndelungatei sale cariere de dascăl. Eseurile sale, deloc facil de descifrat, construiesc puțin câte puțin, din spiralele pluri-arhimedice ale gândurilor și sentimentelor sale, un întreg sinergic, denumit generic „UNIVERSUL FRACTALIC”, în care totul se subordonează unor geometrii descriptive spectral-complexe,  nonaleatorii, analizate până la nivel subcuantic.

O felicităm sincer, pe doamna Florica Pățan, urându-i să continue să ne reveleze tainele scriiturii zilelor noastre, și nu numai, întru păstrarea intactă a unei memorii istorice literare! AVE!…

Gheorghe A. Stroia

Membru ARA, USE

Facebooktwitterby feather