Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » NOI APARITII » O NOUĂ APARIȚIE EDITORIALĂ GHEORGHE A. STROIA – LINIȘTE = SILENCE (ediție bilingvă – RO/EN)

O NOUĂ APARIȚIE EDITORIALĂ GHEORGHE A. STROIA – LINIȘTE = SILENCE (ediție bilingvă – RO/EN)

Dragi prieteni, vă anunț cu mare bucurie, că a luat calea tiparului o nouă carte, un nou volum de versuri, intitulat LINIȘTE = SILENCE, în traducerea ELENEI ANGELICA ANDRONI (Lb. Engleză).

Mulțumesc din suflet traducătoarei cărții… pentru profesionalism, generozitate, pentru sensibilitatea cu care a împrumutat  modestelor mele versuri nuanțele nobile ale limbii marelui Will!

Îi mulțumesc din suflet poetului și artistului plastic – BOGDAN BOERU – pentru ilustrarea volumului, pentru reușita de a transpune în imagine și lumină versurile cărții!

Îi mulțumesc prietenului meu ieșean MARIAN DIACONU, căruia i se datorează prezentarea grafică a volumului, pentru colaborarea de excepție, pentru profesionalismul și înțelegerea de care dă dovadă… de fiecare dată!

VĂ MULȚUMESC! RESPECT, DRAGII MEI!…

Pentru ca publicul cititor să se bucure alături de noi, vom realiza câteva lansări –  minishow de muzică și poezie – în viitorul foarte apropiat.

Vă așteptăm cu drag!

Facebooktwitterby feather