Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » COMUNICATE PRESA » OKIANOTECA: CINE SUNTEM?

OKIANOTECA: CINE SUNTEM?

Bună dimineața, oameni faini! Voi ați auzit despre noi?🧐 De nu, în câteva rânduri, încercăm să ne punem înaintea voastră chiar așa:

CINE SUNTEM?
O mână de oameni plini de energie și dornici să aducă un nou concept în urbe pentru a întregi în același loc două idei faine: pasiunea pentru carte și comunitatea Adoptă un țăran

CE SUNTEM? CE ESTE OKIANOTECA?
Un locșor aerisit și primitor, cu mult verde și multe povești de spus, unde veți găsi zi de zi cărți și manuale, pentru mari și mici, boardgames, produse autohtone făurite cu pricepere de țăranii autentici din proiectul #adoptăunțăran (pâine proaspătă cu maia sălbatică, dulcețuri, porțelanuri, cosmetice naturale, zacuști și alte bunătăți), ceai macerat din partea casei, apă cu lămâie și bunătăți la degustare, cu titlu gratuit.

CE FACEM? CE SE ÎNTÂMPLĂ LA OKIANOTECA?
Înainte de toate, #okianoteca este un loc unde poți veni să te liniștești, să te întinzi pe pernele pufoase din spațiu și să te gândești la nemurirea sufletului…sau să răsfoiești o carte, să îți termini proiectul într-o atmosferă primitoare (vă primim și cu laptop-uri 🙃), să desenezi, să ne povestești ce știi tu să faci, să te împrietenești cu oameni noi, să te joci boardgames. Toate GRATIS.

Dar partea noastră preferată, creme de la creme cum ar zice ardeleanul, este faptul că în spațiul de pe Mureșenilor 1 vor avea loc ateliere diverse, seminarii și conferințe, activități pentru mici și mari; vom găzdui oameni care au povești de viață uluitoare, care sunt pasionați de lucruri faine și folositoare, care iubesc tradițiile și cultura, care ne învață să descoperim latura noastră sensibilă, duhovnicească. Așadar, în fiecare săptămână, la noi se vor întâmpla activități diverse pentru toate categoriile de vârstă.

DE CE FACEM TOATE ASTEA?
Pentru că ne dorim să pornim o comunitate de oameni dornici să schimbe și să se schimbe, care să conviețuiască laolaltă ca într-o mare șezătoare. Și pentru că ne este drag de voi.

#haișitu la Okianoteca, pe Mureșenilor 1, de luni până vineri de la 11:00 la 20:00 și sâmbătă de la 11:00 la 18:00!

Facebooktwitterby feather