Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » ANIVERSĂRI » RECUNOȘTINȚĂ BUNULUI DUMNEZEU ȘI DASCĂLILOR NOȘTRI!- MIOARA OPRIȘAN

RECUNOȘTINȚĂ BUNULUI DUMNEZEU ȘI DASCĂLILOR NOȘTRI!- MIOARA OPRIȘAN

Anul acesta ZIUA LUI DUMNEZEU, SFÂNTA TREIME, o sărbătorim împreună cu ZIUA ÎNVĂȚĂTORULUI. IISUS era cunoscut ca BUNUL ÎNVĂȚĂTOR și o parte din aura LUI încununează  pe fiecare dascăl.Fiecare domn învățător și doamnă învățătoare se apleacă cu iubire, cu înțelegere și înțelepciune asupra copiilor.Fiecare este conștient că și-a ales cea mai grea misiune, aceea de A EDUCA, dar și cea mai frumoasă. Ne contopim cu energiile pline de candoare ale copiilor,cu sufletul lor plin de iubire, cu sufletul plin de iubire al neamului nostru românesc.

Cu câtă grație desfășurăm lecții și lecții de matematică, limba română, de engleză, franceză,istorie, geografie,muzică,arte plastice,joc și mișcare, îi învățăm pe copii cum să relaționeze, cum să se comporte în școală , în familie și în societate.Îi învățăm că fiecare este unic: a primit daruri(talente) de la MAMA NATURĂ , pe care trebuie să le dezvolte.Să vă mai spun că participăm la formații de dansuri, de cor, la grupuri vocale,la întreceri sportive,la olimpiade, excursii ,tabere și drumeții? Știți….

Doresc să aflați despre strădania de fiecare zi de a forma copiii într-un spirit de RESPECT DE SINE, RESPECT FAȚĂ DE CEILALȚI SEMENI ȘI FAȚĂ DE ADEVĂR, grație D-LOR ÎNVĂȚĂTORI ȘI D-LOR ÎNVĂȚĂTOARE.

An de an, generație de generație,urcăm treptele desăvârșirii,păstrând vie lumina învățăturii, dăruind-o în satele și orașele românești, așa după cum am primit-o și îmbogățind-o.Lupta cu întunericul ignoranței, cu mentalitățile învechite, cu superficialitatea, cu mediocritatea ne-a ajutat să atingem SIMPLITATEA,să privim mai întâi spre noi înșine, pentru a căuta și a vedea greșeala proprie.Căci așa cum ne învăța SOCRATE, cununa învățăturilor este,, Suprema înțelepciune de a distinge binele de rău,,.

Sunt convinsă că a venit vremea să realizăm că primele valori pentru care merită să ne cheltuim energiile sunt VIAȚA ȘI SĂNĂTATEA, RESPECTUL ȘI RECUNOȘTINȚA ! Din moment ce gândim așa, suntem pe drumul cel bun. Suntem foarte importanți, avem puterea să schimbăm convingerile și credințele greșite, să luminăm conștiințele, trebuie doar să fim uniți în dorința de a ne implica.Toți merităm aceasta: dascălii noștri care ne-au predat lecția DEMNITĂȚII, noi,actualii DOMNI ÎNVĂȚĂTORI , DOAMNE ÎNVĂȚĂTOARE ȘI COPIII, viitorul acestui neam binecuvântat, care s-a născut în ,,ȚARA LUI DUMNEZEU,,.

Atâta vreme cât avem copii, avem viitor! Menirea noastră , a dascălilor, este să-i educăm.Așa ne întreba buna noastră învățătoare:

,,Știți ce-i place LUI DUMNEZEU? Să avem sufletul curat și frumos.,,

LA MULȚI ANI, DRAGII NOȘTRI ÎNVĂȚĂTORI ȘI DRAGELE NOASTRE ÎNVĂȚĂTOARE!

SĂ NE TRĂIȚI FRUMOS ȘI SĂ ÎNFLORIȚI ÎNȚELEPT!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!

 

MIOARA OPRIȘAN DIN ÎNSURĂȚEII BRĂILEI

Facebooktwitterby feather
Etichete: