Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » REVISTE » REVUISTICA: A apărut Revista de creație și cultură Bogdania, Anul XII, Nr. 119-120, mai-iunie 2024

REVUISTICA: A apărut Revista de creație și cultură Bogdania, Anul XII, Nr. 119-120, mai-iunie 2024

Doamnelor, domnilor și domnișoarelor,

V-am ataşat Revista de creație și cultură Bogdania, Anul XII, Nr. 119-120, mai-iunie 2024. Toate creațiile literare publicate în revistă sunt valoroase, frumoase, necesare perioadei pe care o trăim. Vă mulțumesc pentru frumoasa colaborare! În continuare vom acorda respect față de valorile neamului românesc. Prin iubire și unire putem realiza mari idealuri în România tuturor românilor și cetățenilor ei…Pace, liniște sufletească, echilibru și armonie. Vă doresc multă sănătate, inspiraţie, prosperitate și nestinsă binecuvântare.

Pe data de 19  iunie 2024 începând cu ora 14.00, în sediul AGIR din București, B-dul Dacia, nr. 26, etaj 1, vom desfășura Festivitatea de premiere, în cadrul Festivalului-concurs internațional de creație literară Bogdania, ediția a XIII-aunde vom evidenția excelența în literatura și cultura română. Programul va fi deosebit de frumos și interesant. Gazda evenimentului este omul de știință și vastă cultură Nicolae VASILE.

Dumnezeu să ocrotească pe domniile voastre, familiile dvs., pe România și întreaga planetă! Vă așteptăm cu drag! 

Cu prețuire şi sufletești îmbrăţişări,

Scriitor Ionel MARIN 

PUTEȚI CITI REVISTA AICI!… Bogdania119-120 Facebooktwitterby feather