Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » TABLETA » Sergiu GĂBUREAC – TABLETA DE WEEKEND (100+1): COANA ZOIŢICA REDIVIVA !

Sergiu GĂBUREAC – TABLETA DE WEEKEND (100+1): COANA ZOIŢICA REDIVIVA !

Tableta poate crea un disconfort accentuat la nivelul conştiinţei.

Alarmă! Udreniana a aruncat clasa politică în aer!  Fals! Fals! Fals! Clasa politică s-a aruncat singură în aer. În ciuda fumigenelor, lansate timp de cincinale bune (egalând dictatura ceauşistă), honorabilii şi-au tot prins grenade defensive la centură. Vă amintiţi „bileţelul roz”? A fost premonitoriu, dar cine să fi înţeles la acea vreme mesajul transmis în direct? La ora amurgului!

Acum, tot l-am aniversat pe Ion Luca Caragiale! A amintit cineva de el?! Să fim serioşi! Nimeni nu se mai ocupă de momente şi schiţe. Personajele lui nenea Iancu bântuie pişicherul politic mai ceva ca acum un secol şi ceva. Elena ot Pleşcoi, această Masha Hari, a turnat, de fapt, lucruri, pe care o Românie întreagă le ştie/intuieşte de ani buni. În lipsa mogulilor, strânşi, mai toţi, în simpozion la mititica, doar unii jurnalişti tot cad pe spate. Rostogolesc ştirile, ce curg pe tomberon, transformându-le în bombe informaţionale nou-nouţe. Numai că sunt fuzee second-hand!

Sigur, dacă nu e neutralizată rapid, Elena pre mulţi îi va îngropa-n tribunalele patriei! Cu siguranţă, vor apărea noi bileţele. Cu numere de înregistrare, ştampile şi semnături ale colegilor de reţea. Lista e lungă. Am mai spus. Cam 150-200. Iar plevuşca se duce spre cei 14.000 „de specialişti” din reţelele judeţene, urbane şi rurale. Până la urmă, Justiţia independentă va da soluţii finale în destructurarea sistemului cripto-mafiot. Construit sub zâmbetul malefic al lui Iliescu! În 2-3 ani vom afla şi sentinţele! Boborul crede că unora n-o să le vină niciodată rândul, mai ales, reginei balului. Demisul naţional. Răbdare! Totul se plăteşte!

Am fost informaţi că suedezii au puşcării goale! La standarde europene. Vă rog, guvernanţo numai cheltuiţi bani aiurea cu noi puşcării în România! Tot ne amenedează CEDO la greu deoarece alde Becali nu are perna moale! Concluzia. Italienii se dovedesc mici copii în materie de reţele mafiote. Au ce învăţa de la dâmboviţeni&provincia!  Toată Evropa e cu ochii pe noi! Iar am făcut-o de oaie! Oare nu cu protecţia ei şi a unchiului Sam s-a dezvoltat un SCM-ul? Problema care se pune, avem noi un Cattani? Sau alde Coldea?!

În semn de solidaritate cu zecile de senatori şi deputaţi corupţi, întreg Parlamentul ar trebui să-şi prezinte demisia! E o situaţie unică pe Terra! Profund indignată, Elena-Gabriela Udrea promite lansarea, pe blogul personal, a serialului politic: „Uite şpaga, nu e şpaga!” Ea vine pe linia Vrâncioaia – Obrenovici – Lupeasca – Elena Ceauşescu. Cu frunză sau fără frunză? Ţara aşteaptă, cu sufletul la gură, episodul pilot. Până una-alta, dacă e marţi, udreniana se prezintă la Secţia 2 ! Poliţie. La Psihiatrie, mai prin toamnă!

ULTIMA ORĂ!

În spatele scenei, îmi susură lelea Safta, se pregătesc cătuşele Zwarovski şi o zeghe Armani!… Mi-a decodat şi semnificaţia cutremurelor, fără număr, din zona Vrancea de anul trecut!… Semne! Cine să le ia în seamă?

– Se pare că, în curând, vom importa senatori şi deputaţi!, mi-a zis cu năduf.  E o soluţie!

N.B. Sunt somat să scriu despre Johannis. Am spus. O sută de zile aştept adaptarea la greaua responsabilitate asumată. Mişcarea în peisajul Cotroceniului are limitele ei. Oricum, nu pare a fi în turnul de fildeş.

***

Un tânăr arab îl interpelează pe taică-său:

– Tată…

– Da, fiule!

– Pentru ce purtăm pe cap pălăria asta bizară?

– Se numeşte burnuth, iar în deşert te apără de soare, răspunde tatăl.

– Aha… dar, tată…

– Da, fiule!

– Dar ce-i cu rochia asta pe care o purtăm?

– Este burka, iar în deşert, unde este foarte cald, îţi protejează corpul.

– Bun! Dar, tată…

– Da, fiule!

– Ce-i cu pantofii ăştia, cam urâţi, pe care-i purtăm în picioare?

– A… sunt babouches, şi sunt pentru ca atunci când mergi prin deşert, să nu te arzi la picioare.

– Bun… O ultimă întrebare, tată.

– Ce mai e, fiule?

– De ce locuim în Paris?

Pentru alte tablete VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,

sau

http://issuu.com/emanuelpope/docs/14.12_gsm_carte_vremea_nemernicilor

*

Toate bune!?!

Ai nevoie de o informaţie?

Mică, mică? O rezolvăm împreună.

Trimite mai departe! Mulţumiri! Să se vadă! Ne-am eliberat de frică!

––––––––––––––––-

Sergiu GĂBUREC

http://blogulluigabu.blogspot.ro

http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3                    

Bucureşti

sâmbătă, 7 februarie 2015

Facebooktwitterby feather
Etichete: