Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » TABLETA » Sergiu GĂBUREAC – TABLETA DE WEEKEND (100+3): PARFUM DE CĂTUŞE

Sergiu GĂBUREAC – TABLETA DE WEEKEND (100+3): PARFUM DE CĂTUŞE

Tableta poate crea un disconfort accentuat la nivelul conştiinţei.

Au ajuns unii să creadă că a fi fost senator sau deputat în Parlamentul României, cincinale întregi, e un lucru cu care să te mândreşti! Din contra, din nefericire, a ajuns să fie o ruşine naţională! Pentru simplul motiv, că acel senator sau deputat longeviv a asistat sau a fost, de fapt, complice/părtaş, implicat direct sau nu, la distrugerea României. La jefuirea ei. Numai pentru acest lucru ar trebui să fie pedepsit exemplar de Justiţia independentă. Pedeapsa cea mai blândă? Să poarte, când iese în lume, o etichetă la vedere, pe care să scrie: „Eu, numele şi prenumele, am fost senator/deputat în parlamentul României în perioada … contribuind la starea de azi a României.” Ca toţi cetăţenii să-l îmbrăţişeze şi să-l pupe!

Ruşine, Vosganian! Nici lelea Safta nu s-ar fi umilit în halul ăsta! Culmea astfel de parlamentari şi-au creat tot felul de beneficii, inclusiv penzie! Din banii boborului, pentru marele merit al vandalizării ţării! Trai, nineacă! Dar cum totul se plăteşte, să fie liniştiţi!  Vor plăti cu vârf şi îndesat.

*

România a savurat, la maximum, secvenţele traseismului turistic al udrenienei la obiectivul de maxim interes în aceste zile. DNA. Când i s-a dat arestul la domiciliu, au început să emită tot felul de ipoteze. Care de care mai fanteziste. Că şi-a băgat coada mortul zilei. Realitatea arată, însă, un pragmatism, pe care sincer să fiu nu-l vedeam pus în aplicare de ICCJ. De ce să cheltuieşti sume importante cu toţi infractorii patriei?  Le aplici arestul la domiciliu şi scad costurile. În alte ţări se mai plăteşte, tot de către arestat, şi paza.

Mai sunt şi alte avantaje pentru Justiţie, pe care le veţi afla în perioada următoare. Nu aţi sesizat la udreniană o aseamănare izbitoare cu becalianul? În comportament. Şi, apoi, cum să intri în Parlament cu cătuşele la mâini? Aşa, va duce doar un uşor parfum de cea mai bună calitate. De cătuşe. În cele din urmă, în ciuda unor casandre, cu siguranţă, se va îngropa singură!  Astfel, revopsita va primi exact ce merită!

ULTIMA ORĂ

Stimaţi tovarăşi! A început Campania electorală? Ba va fi redus TVA, ba accizele, ba cota unică de impozitare! Ce sunt promisiunile astea? Sau ştiţi că veţi pierde în curând guvernarea şi de ce să nu plantaţi nişte bombe cu efect întârziat?!

Nu ştiu cum se face, de câştigăm premii tocmai cu filmele în care românii sunt prezentaţi cu tot ce au mai hâd! „Doctor Lăzărescu”, „După dealuri”, etc. etc. Nu cred în coincidenţe! Aferim!

Cel mai vechi Homo Sapiens din Europa a fost descoperit în Munţii Banatului. Măi, să fie!  Toate se întâmplă numai la noi?

Pilule destresante

Întâlnire stabilită pe facebook:

– Ok. Dar cum am să te recunosc?

– Sunt o tipă de 1,75, greutate 52 kg.

– O.K. ! Eu am sa fiu într-o geacă neagră, cu un cântar şi o ruletă în mână.

*

Un hacker din Caracal a fost prins când încerca să scoată bani de la un interfon.

*

La tribunal

– Cine sunteţi?

– Martorii lui Iehova …

– În ce proces ?

*

Toate bune!?!

Ai nevoie de o informaţie?

Mică, mică? O rezolvăm împreună.

Trimite mai departe! Mulţumiri! Să se vadă! Ne-am eliberat de frică!

––––––––––––––––-

Sergiu GĂBUREC

http://blogulluigabu.blogspot.ro

http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3         

Bucureşti

sâmbătă, 21 februarie 2015

Facebooktwitterby feather
Etichete: