Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » TABLETA » Sergiu GĂBUREAC – TABLETA DE WEEKEND (116): ELIBERAŢI POSTUL, VINE FINA !

Sergiu GĂBUREAC – TABLETA DE WEEKEND (116): ELIBERAŢI POSTUL, VINE FINA !

Trăiască unitatea de monolit a Partidului Social(ist) Democrat!

Ceauşescu&Co. ar fi mândri de asemenea urmaşi. Pe final, n-a ţinut că suta de lei şi atunci a fost debarcat. Trebuia să vina noua garnitură de lupi tineri, dornici de averi fără număr. Nu s-au încurcat în detalii. L-au executat pe ăl bătrân de Crăciun. Tocmai pentru a arata că noul front e constituit tot din atei, fără niciun Dumnezeu. Jaf la drumul mare!

Boborul s-a dezmeticit pentru o clipă, dar prin mijloace specifice, manipulare grobiană, şantaj, mituire, aducerea conştiinţei proletariatului din Valea Jiului pentru plantarea panseluţelor pe locul unde golanii strigaseră câteva luni bune: „Jos comunismul!”

Auzi îndrăzneală !? Ce a urmat se ştie. Devalizarea ţării fără pic de jenă. Când a apărut intrusul Emil, şobolanii roşii au ieşit la atac frontal! L-au neutralizat cu aceleaşi metode miniereşti. A fost linişte până în ziua de azi. S-au infiltrat şi pe Stânga şi pe Dreapta şi dă-i viteză! La hoţii! Inclusiv din fondurile europene alocate României pentru dezvoltare. Mai ales după reuşita implantării lui Băsescu pe Dreapta, circul social-democrat a fost perfect. Cu PDL în coadă!  Aceeaşi Mărie sub acoperire.

După ultimele alegeri, cu final neprevăzut nici de mama Omida, socialiştii au simţit că le fuge pâmântul de sub picioare! Le-ar fi convenit ca Dreapta să fie dezbinată, ca să poată domina totul! Nu au reuşit. Nu le-a rămas decât diversiunea cu trimiteri la anumite persoane din componenţa Dreptei. Compromise şi pe cale de a fi epurate.

Aşa cum am prevăzut, turma de şobolani a trecut la anihilarea lui Johannis. Numai că neamţul nu e Emil Constantinescu. Are ceva experienţă în politica dâmboviţeană. Plus consilieri. Interni şi externi. Contratacă scurt, la obiect, fără explicaţii inutile à la Băsescu (marele şobolan acoperit, infiltrat pe Dreapta).

Referendumul de demitere a lui Băsescu nu a fost fraudat! E drept, s-au produs ceva nereguli în plan local, fără a influenţa în vreun fel rezultatul general. Pentru asta e condamnat, de fapt, Dragnea, deşi ai lui susţin că pentru că a îndemnat lumea să voteze! Manipulări tipic pesediste. Băsescu a fost demis prin voinţă populară! Lucrul ăsta se vede şi mai bine acum, când ies la suprafaţă hoţiile, numărul dosarelor penale înmulţindu-se cu fiecare zi pe numele fostului „şef de stat” şi a ciracilor săi. La concurenţă cu cele ale actualilor şi foştilor guvernanţi. Presiunea străzii (opinia publică) e tot mai mare! Pe fondul ăsta, şobolanii de toate culorile dau din colţ în colţ. S-ar retrage în păduri, dar Năstase&Co au avut grijă să nu prea mai existe ! În schimb, văd că au început să facă gropi de gunoi în vârf de munte! La Pojorâta.

Guvernul de cumetrie rezistă, rezistă, rezistă! Doar suntem singura ţară din UE care are în fruntea guvernului un plagiator şi jumătate cu miniştri penali! Ultima mutare. Naşul/Martorul Dragnea pleacă din guvern şi este înlocuit cu fina !  Vărul de la Justiţie joacă bătuta pe loc! Socrul se piteşte prin tufişuri, doar-doar nu l-or vedea organele! Ali Baba – mic copil!

Parlamentul ilegitim căută să-şi pună la adăpost penalii. Din ce în ce mai mulţi! Tupeul parlamentarilor depăşeşte orice limită. În timp ce au refuzat, în prima fază, dublarea alocaţiilor de 40 de lei pentru copii, votează in corpore, tacit (!), crearea pensiilor pentru inactivitatea de parlamentar! Aşa cum va trece şi ordonanţa cu iertarea traseiştilor!

Mai nou şobolanii negociază ca viitorul Parlament să fie la fel de umflat (330 deputaţi şi 126 senatori)! Nu mai au pic de ruşine! Parcă boborul hotărâse 300. De toţi. Ce mai contează cetăţeanul în ochii rapandulelor politice?

Reţelele de tip mafiot foarte bine organizate au mari influenţe în mass-media tabloidizată. Băsescu, care se dă în stambă cotidian, a devenit portdrapelul şobolanilor. Пропаганда e pe toate canalele mass media ! B1, A3 şi RTV sunt în linia I. Acum, se vede cât de minuţios şi-au pregătit „socialiştii”, în cei 25 de ani, aparatul manipulator.

„Licheaua” (!? – apud Băsescu) Johannis a tăcut să vadă ce le poate pielea. Acum le arată public adevarata faţă. Pas cu pas! Curăţenia clasei politice, şi nu numai, trebuie continuată cu viteză mai mare. Dragnea demisionează şi din funcţiile politice pentru că ştie ce urmează!? Ghinion! Unde credibilitate nu e, nimic nu e!

Scurtisime (via lelea Safta)

  • Bordel închis de inspectorii OPC din cauză că multe femei erau stricate.
  • Daniela Crudu va conduce Institutul Cultural Român, Filiala Dubai.
  • Poliţia simplifică procedurile: şoferii din Telorman, Vaslui şi Zalău vor avea alcoolemia trecută în permisul auto.
  • Cel mai tânăr revoluţionar din ’89 s-a născut ieri la maternitatea Giuleşti.
  • Inexplicabil! Un locuitor din Harghita s-a trezit într-o dimineaţă vorbind româneşte.
  • România e singura ţară din UE in care premierul da ordonanţe de urgenţă ca să-şi regleze problema doctoratului.
  • Când traversez strada, pisica neagră scuipă de trei ori peste umărul stâng.
  • În rest, e bineeeee!

*

Toate bune!?!

Ai nevoie de o informaţie?

Mică, mică? O rezolvăm împreună.

Trimite mai departe! Mulţumiri! Să se vadă! Ne-am eliberat de frică!

––––––––––––––––-

Sergiu GĂBUREC

http://blogulluigabu.blogspot.ro

http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3         

Bucureşti

sâmbătă, 23 mai 2015

Facebooktwitterby feather