Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » TABLETA » TABLETA LUI IFRIM: ELODIEREA LUI DAN DIACONESCU

TABLETA LUI IFRIM: ELODIEREA LUI DAN DIACONESCU

Părea că o ține pe Elodia Ghinescu într-un loz în plic mortuar, pe care, seară de seară, îl oferea, recapsat și etern necâștigător, clientelei sale insomniace. Se spune că, deși era om de televiziune cu senzaționalul tot timpul pe țeavă, el a fost ultimul care a aflat, de la alte televiziuni, că a înființat un partid, care partid, exact în ziua arestării fondatorului său, s-a întors la ușa măcelăriei cu program de duminică: Partidul Mișcarea Populară.

     Cei care se vor bucura că Dan Diaconescu a micșorat aria de căutare a Elodiei, la doar câțiva metri pătrați, într-un loc cu paturi suprapuse, sunt de înțeles. Mai greu de explicat sunt râurile de lacrimi și suspinele supersonice ale soacrelor văduvite de singurul bărbat care le mai putea diminua durerile reumatice, cu alifiile sale din muci de purici de televizor.

     Totul se rezumă la vorbele sale de duh(neală) rostite în drum spre noul sediu al televiziunii Rahova cu circuit închis: ,,Vă las săraci și naivi”. Înțeleagă fiecare ce poate. Să se fi referit Diaconescu la săracii care, vorba sa, nici nu  știau ce pierd când nu se uitau la televiziunea sa, ori la cei care, seară de seară, îi sorbeau abureala retoric-paranoică?

Sursa: opiniabuzau.ro

Facebooktwitterby feather
Etichete: