Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » Fără categorie » Un simplu copil

Un simplu copil

Voi cei ce astăzi cu bună știință ne desconsiderați, crezând că suntem copii fără minte, amarnic vă înșelați! Noi „inculți” și „fără minte” vedem o lume mult mai bună!
Voi astăzi ne predați din manuale ce politic au ajuns să de-a sfaturi la copii, să învețe tot ce-i bine! Ce e bine? Cu regret întreb, când citesc și gust amar în suflet port!
Chiar nu mai avem cultură? Atât de orbiți suntem? Ați ajuns să vă înjosiți cultul, țara și tradiția din care chiar voi ați crescut! Nu mai țineți cont de faptul că poate, din greșală, unul învață, înțelege și le vede după cum au fost menite!
Nu condamn, dar îmi cer partea! Astăzi vreau pentru mine să învăț! Notele chiar nu-s importante! Sincer spun, sunt trist și revolta mă apasă!
Sunt copil ca orișicare, diferența e prea mare! Mama nu-i importantă, nici politic funcție n-are! Dar atât de mult inima îmi crește, că tot ce a făcut, a făcut cu dragoste de țară, neam și viitori urmași! Însă eu crescut în armonie, această viață greu îmi este să-nțeleg că-ntr-o lingură de apă să se vândă generații întregi! Însă eu nu-s de vânzare! Pentru cei orbiți de putere și control, o vorbă vreau să spun… Sufletul și cultura nu le găsiți la talcioc!

Facebooktwitterby feather