Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » ESEU » VIOREL ROMAN: Romanii in laboratorul mondial / 12 / lovitura de stat in SUA (II)

VIOREL ROMAN: Romanii in laboratorul mondial / 12 / lovitura de stat in SUA (II)

Numărarea buletinelor de vot la 3 noiembrie se desfășoara, deodată in cinci state cheie, nu sa mai numără si voturile poștale soseasc la miezul nopții, in Wisconsin, 169.000, toate s-au îndreptat către Joe Biden, 100%, in Michigan, 200.000, toate destinate lui Biden. Suspiciunea de fraudă devine concretă. Oamenii care au murit în 1984 au votat prin poștă și că astăzi, dacă ar fi în viață, ar avea 120 de ani.

Nancy Pelosi spune ca Biden e următor președinte pe 20 ianuarie. „Proiectul de integritate a tranziției”, in care e John Podesta, fost consilier al Hillary Clinton, dezvoltat un scenariu care prevedea intervenția forțelor armate dacă Trump refuza să părăsească Casa Alba. Incercarea loviturii de stat în curs a fost pregătita, iar mass-media face parte din aceasta, cenzurează știrile și faptele referitoare la frauda și transmit mesajul, Biden la Casa Albă fără umbră de neregulă. Rețelele sociale cenzurează tweet-urile președintelui Statelor Unite.

Trump stia că mlaștina profundă încerca să-l îndepărteze, că instituțiile vor da naștere unei încercări de subversiune si-a luat contramăsuri. Izotopii non-radioactivi par să fi fost introduși în buletinele de vot pentru a-i deosebi de buletinele de vot false care sunt în circulație. Dovezile acestei conspirații vor rezolva problema în instanțele competente si Trump va demonstra lumii cât de corupt este sistemul și va putea să dea o altă lovitură fatală subversivilor din palatele puterii.

Președinția Trump a marcat divorțul Americii de globalism, asa ca acesta s-a dezlănțuit și a dat semnalul agenților săi infiltrați în aproape fiecare instituție națională pentru a răsturna rezultatul votului si joacă această ultimă carte pentru a încerca cu disperare să recâștige controlul asupra Americii, ferm în mâinile Noii Ordini Mondiale de zeci de ani. Această rețea de putere bancară, financiară, industrială și militară a decis calea acestei națiuni.

Criza a venit. Operațiunea Covid poate fi definită ca 11 septembrie a lumii. Klaus Schwab, Forumul Economic Mondial, Davos, un grup aflat în fruntea globalismului, vede o „fereastră îngustă de oportunități” pusă la dispoziție de falsa urgență de sănătate, prin urmare, forțele încerca sa-l răsturne pe președintele în exercițiu. Bătălia dintre copiii luminii și cei ai întunericului a ajuns, așadar, într-un moment decisiv.

Noua Ordine Mondială poate fi încă oprită. Jocul nu s-a terminat încă. Internet, Cesare Sacchetti – Sursa, Trump este pregătit pentru contraofensiva, agentia amos news, 10/11/2020

*

(Romanii in laboratorul european / 308 / noul capitalism) Coronacriza e o oportunitate pentru un nou tip de capitalism și resetare a economiilor, politicii și societăților globale. Niciun eveniment de la sfârșitul celui de-al doilea Război mondial nu a avut un impact global la fel de profund. Pandemia a declanșat o criză nevăzută de generații și a exacerbat probleme sistemice, cum ar fi inegalitatea și poziția de mare putere. Răspuns este o „Mare Resetare” a economiilor, politicii și societăților, un moment pentru a reevalua vacile sacre ale sistemului pre-pandemic, dar și pentru a apăra valori de lungă durată. Sarcina cu care ne confruntăm este să păstrăm realizările din ultimii 75 de ani într-o formă mai durabilă. Klaus Schwab, fondatorul, Forumul Economic Mondial, WEF, Davos

*

Romanii in laboratorul european 263-261 / fantoma fascista; Fascism vs. Capitalism; 293 / Dupa Angela Merkel; 265-264 / socialismul german; fascism sau socialism; Fara valorile comune; 242 / cu o devălmăşie ortodoxa moldo-valahă; 124 / democratie originala cu capitalism de cumetrie; 306 / irrational exuberance; 295 / cu potenţial distructiv

*

https://armoniiculturale.ro/2016/01/28/viorel-roman-dezmembrarea-europei/ https://www.academia.edu/28173741/Viorel_Roman_Europa_Crestina.pdf https://www.academia.edu/27240962/Germanen_und_Rum%C3%A4nen https://www.academia.edu/39820863/Viorel_Roman_Kleine_Schriften https://www.totpal.ro/viorel-roman-germania-se-auto-lichideaza/ https://www.totpal.ro/viorel-roman-statul-la-romani-ed-a-ii-a/ https://www.academia.edu/30926628/Geopolitica_crestinilor http://ioncoja.ro/noi-ipoteze-ale-dlui-prof-viorel-roman/ https://www.academia.edu/27240914/Romania_2015 https://www.academia.edu/27240809/Romania_2030 https://ioncoja.ro/viorel-roman-statul-la-romani/

 

 

Romanii in laboratorul mondial / 11 / lovitura de stat in USA (I)

 

Nu e de mirare deoarece in mai multe state (Philadelphia, Wisconsin, etc.) poștași au reacționat la trucajele făcute de managerii de poște care au ștampilat retroactiv o grămada de voturi și au și distrus mii de voturi cu Trump. Consider însă ca americanii sunt atâta de răsfățați de bine și de prostie încât merita un Biden și prin el o trecere spre socialism și comunism pe care 75% din tinerii americani îl curtează si, in teorie, și-l doresc. Sper sa îl trăiască pe pielea lor așa cum și noi l-am trăit! Oricum, acum sub umbrela virusului Corona, toate statele lumii introduc o noua dictatura bazată pe spaima sănătății. De frica, omul obișnuit needucat medical, accepta orice măsura guvernamentală aberanta și obusiva. Din antichitate și pina nu demult toate societățile au avut sclavi și robi care au putut fi folosiți pentru interesele celor avuți și ale conducătorilor! “Democrația” a stricat ordinea asta si oamenii chiar și-au luat-o in cap și s-au considerat liberi! Oamenii liberi sunt pretențioși și greu de controlat. Cui convine o astfel de ordine? Germaniei care după Bismark l-au avut pe Hitler? Rusiei? Franței? USA? Toți conducătorii și toți bogății vor slugi și asta vom fi toți de acum incolo. Corona și alți viruși vor fi introdusi cu regularitate și vor menține ordinea actuala și omul din prost liber va deveni un “zoombi” acceptat.Welcome to the future of humanity! Lenin din Ilidia

https://www.academia.edu/44459557/Romanii_in_laboratorul_mondial_9_alegeri_furate https://www.academia.edu/44449784/Romanii_in_laboratorul_mondial_8_Donald_Trump

 

 

Romanii in laboratorul mondial / 10 / pe 14 dec. in USA,

 

sunt convocați Marii Electori, ei proclamă preseditele, pana atunci Joe Biden ‘Has Not Been Certified as Winner’ spune Donald Trump, care are datoria față de alegătorii lui, 71 de mil., să aștepte până pe 8 dec. când se pronunța justiția. Biden e o marioneta perfecta (78), a fost operat de două ori pe creier de anevrism, e șantajabil cu dosarele fiului si Kaumala Harris (the first Black woman and first South Asian American woman), vicepresedinta sa, se pregateste fireste sa devina ea președinta. Prima ei declaratia a fost, sunt prima femeie in aceasta pozitie, dar nu ultima.

https://www.bursa.ro/alegeri-suadonald-trump-a-postat-alte-tweeturi-prin-care-sustine-ca-alegerile-au-fost-furate-42861142 A.P. Internaţional / 08.11.2020.
Romanii_in_laboratorul_mondial_9_alegeri_furate

 

Preşedintele Donald Trump, care, conform proiecţiilor realizate de presă, a pierdut alegerile în faţa democratului Joe Biden, susţine că alegerile au fost „furate“. News. “Credem – afirma Trump -, că aceşti oameni sunt hoţi. Maşinile marilor oraşe sunt corupte. Aceastea au fost alegeri furate. Cel mai bun realizator de sondaje din Marea Britanie a scris în această dimineaţă că acestea au fost clar alegeri furate, că este imposibil de imaginat că Biden l-a depşit pe Obama în unele dintre statele acestea … au furat ce le trebuia să fure”, si depune contestaţii pentru a se asigura că „legile electorale au fost respectate şi câştigătorul a fost ales pe drept“.

 

https://www.bursa.ro/alegeri-suadonald-trump-a-postat-alte-tweeturi-prin-care-sustine-ca-alegerile-au-fost-furate-42861142 A.P. Internaţional / 08.11.2020.

Facebooktwitterby feather