Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » CONCURSURI » INVITATIE PARTICIPARE la Festivalul-Concurs Internațional de Literatură și Grafică „Elogiul Iubirii” ~(Valer Popean)~

INVITATIE PARTICIPARE la Festivalul-Concurs Internațional de Literatură și Grafică „Elogiul Iubirii” ~(Valer Popean)~

Cenaclul „Prietenia” în colaborare cu Asociația ASCIOR (Asociația pentru Civilizația Ortodoxă) organizează cea de a IV-a ediție a Festivalului-Concurs Internațional de Literatură și Grafică „Elogiul Iubirii”

~~ (Valer Popean) ~~

✍️ – Regulamentul concursului

 

Între 07 ianuarie- 17 Februarie 2022, pot intra în competiție autori din țară și din afara granițelor, cu un număr de 1-2 lucrări grafice,1-2 poezii care să nu depășească o pagină A4 sau/și 1 proză foarte scurtă. La concurs pot participa scriitori de orice naționalitate, condiția este ca textele să fie scrise sau traduse în limba română, trimise în document word, scrise pe o singură coloană, caracter de 12, Times New Roman, la 1 rând, scriere corectă, cu diacritice. Lucrările se trimit pe adresa de e-mail: minutza23@gmail.com.

Textele intrate în competiție trebuie să nu fi fost premiate la alt concurs.

Lucrările intrate în competiție vor fi trimise spre Jurizare cu numere alocate la momentul validării, în ordine cronologică, numele autorilor fiind secrete până la afișarea rezultatelor.

Organizatorul concursului, Mirela Minuța Alexa, va centraliza rezultatele, fără a juriza.

Jurizarea se face între 18 februarie și 05 martie, în 6-7 martie se va face centralizarea punctajelor, iar anunțarea Clasamentului se va face în data de 08 martie, Ziua Internațională a Femeii. Datorită măsurilor legislative incerte, nu s-a putut lua încă o decizie privind festivitatea de premiere, în momentul de față luându-se în calcul chiar și varianta virtuală. -✍️

Ca de fiecare dată, Rezultatele Concursului vor fi publicate și în următorul volum al Antologiei Prieteniei, respectiv Volumul VI, care sperăm că va putea intra în tipar în al doilea trimestru al anului.

 

Membrii Juriu – ediția a IV-a – Festivalul – Concurs „Elogiul Iubirii”:

Florin Tudoran- scriitor, grafician, admin. Cenaclul Prietenia – România

Doina-Maria Constantin, pictor, grafician, scriitor – Italia

Sorin Dumitrache – scriitor, editor – România

Nicoleta Tudor – scriitor, profesor – România

Mihai Soare – profesor, scriitor – Spania

Ileana Vladusel – scriitor, admin. Cenaclul Prietenia – România

 

Vă așteptăm cu drag!

Facebooktwitterby feather