Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » COMUNICATE PRESA » ALINA BUNGHEZ: Weekend cultural în luna iulie la Comarnic

ALINA BUNGHEZ: Weekend cultural în luna iulie la Comarnic

Cu ocazia sărbătoririi a o sută de ani de la Marea Unire, Primăria orașului Comarnic, în parteneriat cu Asociația Culturală ”Lespezi 2004” Comarnic, va desfășura o seamă de activități cultural-artistice la Schitul Lespezi din acest oraș – cea mai veche așezare de pe valea superioară a Prahovei (1661).

Aceste manifestări vor avea loc în  zilele de 13, 14 și 15 iulie, a.c. unde vor participa personalități marcante ale culturii și istoriei României.

De asemeni, cu acest prilej , se va desfășura concursul literar ”Martha Bibescu” – ediția de debut, prin care, în urma jurizării, un tânăr poet ce n-a publicat până acum un volum, o va putea face prin sponsorizarea editării lui de către primăria orașului Comarnic.   Doritorii cu vârsta până în 30 de ani, își pot trimite manuscrisele până pe 30 iunie a.c., în trei exemplare, prin Poșta Română la adresa: Comarnic, cartier Poiana, nr 287, cod poștal 105700. Destinatar: Vasile Ioan Ciutacu.

Pentru o totală transparență, manuscrisele trimise vor purta un motto. Alăturat, într-un plic, se va menționa identitatea autorului  însoțită de o copie xerox de pe C.I. sau buletinul de identitate. Aceste manuscrise vor fi analizate de un juriu de specialitate format din trei membri, iar în finalul concursului, câștigătorul premiului cel mare va primi finanțarea pentru publicarea manuscrisului.

Activitățile de la mijlocul lunii iulie vor cuprinde momente literare și teatrale, concerte folk, expoziții și spectacole susținute de copiii talentați de la Asociațiile Culturale din Comarnic.

 

Facebooktwitterby feather