Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » UMOR » ANGELA STOIAN MIHAI: Când ai ghinion, te paște surpriza!

ANGELA STOIAN MIHAI: Când ai ghinion, te paște surpriza!

Când ai ghinion, te paște surpriza!

O zi ca toate celelalte. Dacă anul trecut am avut inundație în apartament în timpul curățeniei, în jurul datei de 24 noiembrie, zi importantă pentru noi, se pare că anul acesta soțul meu a vrut „să mă părăsească” cu o zi înainte de evenimentul de mâine. O zi în care de obicei noi sărbătorim.
Poate de data asta s-o fi plictisit, atâția ani împreună…..mă rog!
Aranjase cu ceva timp în urmă plecarea la vărul lui la Vaslui. Dimineața deja îl aștepta mașina în parcare, iar el gata îmbrăcat, dă să iasă pe ușă însăăă, 🤔își dă seama că nu are portofelul. Se întoarce în casă, în cameră, caută, transpiră, se dezbracă de geacă, începe să caute, nu găsește. Mă mobilizează și pe mine, eu nu prea căutăm deși păream preocupată: mă încerca doar o undă de satisfacție personală, îngrijorare mai puțin. Nici nu mă puteam bucura prea tare deoarece în portofel avea toate actele, carduri, bani nu prea mulți…
Trecuse cele 10 minute de așteptare pentru șofer, l-a sunat și i-a zis că nu mai pleacă.
Supărat, îl sună pe văru-su, îl anunță că nu mai poate merge la Vaslui. (nu că vărului i-ar fi păsat prea tare, de fapt i-a și zis că îl primea și fără portofel 🙂).

Începe din nou căutarea, strânge canapeaua, trage biroul, scutură pledurile de pe pat, începe cu buzunarele la mai multe haine, pantaloni, sacouri, nu găsește. Își amintește deodată că seara fusese să plătească întreținerea, știa că s-a dus în pijama, cu halatul pe deasupra și cu portofelul în buzunar. Să fi căzut în lift… 🤔Nu.
Caută halatul, întoarce buzunarele, nu găsește. Sună administratorul la sugestia mea, să-l întrebe de portofel, (deși zicea că a ajuns cu el în casă) răspunsul a fost tot nu.
S-a pornit din nou pe căutat peste tot până și coșul de rufe a fost inventariat.
Intră din nou în cameră, inspectează fiecare colțișor, ia încă odată sertarele la verificat. În cele din urmă un sertar șugubăț, pus în fața faptului, i-a înapoiat cuminte năzdrăvanul de portofel…
Și ca și cum eu aș fi fost în alertă🙂, soțul meu se îndreaptă spre mine bucuros că minunea s-a înfăptuit…..
Dar totuși, urmează ziua de mâine și nu voi mai fi singură, șampanie avem în casă!….
La mulți ani, nouă!
Or fi vreo 42 împreună!
Sper să primesc și un cadou, dacă nu cumva singurul cadou va fi faptul că a rămas acasă! 🙂

Facebooktwitterby feather

Parerea ta...

You must be logged in to post a comment.