Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » EVENIMENT » INVITAȚII » ARMONII CULTURALE VĂ RECOMANDĂ „CASĂ LITERARĂ DE MODĂ” – NOUL BLOG AL POETEI ALEXANDRA MIHALACHE (Slobozia – Ialomița)

ARMONII CULTURALE VĂ RECOMANDĂ „CASĂ LITERARĂ DE MODĂ” – NOUL BLOG AL POETEI ALEXANDRA MIHALACHE (Slobozia – Ialomița)

Poeta Alexandra Mihalache, o prezență constantă și valoroasă în paginile revistelor literar-culturale, dar și pe site-urile revistelor online de profil din țară și din diaspora, a decis să își promoveze creațiile literare proprii, dar să aducă și valoros serviciu de imagine contemporanilor săi – poeți, prozatori, exegeți, artiști – prin fondarea de curând a site-ului https://alexandram.ro/

O decizie salutară, cu atât mai mult cu cât poeta Alexandra Mihalache are, prin tot ceea ce face, un cuvânt de spus în spectrul literar-cultural al momentului. Poeziile sale, aforismele, sonetele, rondelurile, surprind prin naturalețe, prin sensibilitate și coerență auctorială. Un blog interesant, în paginile căruia veți putea petrece clipe memorabile, într-un univers memorabil. Un site care vă va putea promova creațiile, în spațiul oferit cu generozitate de poeta din Slobozia Ialomiței.  Un blog interesant, frumos structurat pe secțiuni și categorii, astfel:

  • activitatea Alexandrei (Despre mine),
  • cărțile proprii publicate (cele 4 titluri de carte: Între expresie și adevăr, Între cer și pământ, Anotimpurile sufletului, Omul în oglindă) – toate fiind publicate la Editura Universitară;
  • Poezie, dar și recitări lirice proprii;
  • aforismul;
  • articole scrise de/despre autoare, cu atractive categorii: evenimente, umor, eseuri;
  • apariții TV ale poetei Alexandra Mihalache.

Interesantă este și prezentarea grafică a blogului, cu bucurie constatând că prietenul nostru, pictorul bucureștean Mihai Cătrună, artistul atins de geniu, dă viață prin imagine, versurilor și poemelor Alexandrei. Cu siguranță Alexandra ne va oferi și alte surprize, ne va surprinde, ca de fiecare dată, cu activitatea sa literară și culturală de excepție.

Vă invităm să citiți articolele postate pe blog https://alexandram.ro/, să vizitați arhiva blogului care contabilizează creații începând cu luna octombrie 2015, să vă încărcați bateriile cu sensibilitate, poezie, vis și dorință, stare, romantism. Nu trebuie să uităm că Omul este – în primul rând – SUFLET, iar toate acțiunile sale trecute, prezente sau viitoare, îi definesc… SPIRITUALITATEA!

FELICITĂRI SINCERE, ALEXANDRA MIHALACHE!

VIVAT, CRESCAT, FLOREAT!

Gheorghe A. Stroia

Membru al Academiei Româno-Americane de Arte și Științe

Facebooktwitterby feather