Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » EVENIMENT » Biblioteca Judeţeană invită scriitorii vrânceni să se înscrie în programul de lansări de carte din cadrul Târgului de Carte de la Focşani, ediţia a XV-a, 30 septembrie – 3 octombrie 2021

Biblioteca Judeţeană invită scriitorii vrânceni să se înscrie în programul de lansări de carte din cadrul Târgului de Carte de la Focşani, ediţia a XV-a, 30 septembrie – 3 octombrie 2021

Biblioteca Judeţeană invită scriitorii vrânceni

să se înscrie în programul de lansări de carte din cadrul

Târgului de Carte de la Focşani, ediţia a XV-a

     În perioada 30 septembrie – 3 octombrie 2021, Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează a XV-a ediţie a Târgului de Carte de la Focşani.

Pentru iubitorii de lectură,  de toate vârstele, se vor desfăşura evenimente surpriză, lansări de carte, expoziţii, întâlniri cu nume sonore ale culturii naţionale şi locale, invitaţi speciali, dezbateri culturale, toate având ca punct de pornire  lectura şi lumea cărţilor.

La această ediţie vor participa edituri locale şi naţionale, care vor pune la dispoziţia publicului noutăţile editoriale ale acestui an, la preţuri promoţionale.

Cu acest prilej, adresăm scriitorilor vrânceni invitaţia de a se înscrie în programul Lansărilor de carte din cadrul Târgului, până la data de 10 septembrie.

Dragii noștri creatori, vă aşteptăm la sediul Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea din Strada Maior Gheorghe Sava nr. 4 să ne aduceţi un exemplar din volumul/volumele pe care doriţi să îl/le lansaţi/prezentaţi în cadrul Târgului de carte, pentru a discuta detaliile acestei lansări/prezentări şi pentru a alege împreună ziua şi ora lansării/prezentării. Persoană de contact: Nicoleta Oprișan, telefon 0766.100.287.

 

Vă mulțumim pentru colaborare!

Manager,                                                   Relaţii Publice,

Oana-Raluca Boian                              Adrian Ţiglea

Facebooktwitterby feather