Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » COMUNICATE PRESA » Cristian Gabriel GROMAN: UN NOU PROTEST ÎMPOTRIVA DENATURĂRII ADEVĂRULUI DE CĂTRE PRO TV

Cristian Gabriel GROMAN: UN NOU PROTEST ÎMPOTRIVA DENATURĂRII ADEVĂRULUI DE CĂTRE PRO TV

Comunicat de presă

Ca urmare a faptelor ilicite comise, postul de televiziune Pro Tv a fost acţionat în instanţă ieri, 26.06.2015. Acţiunea în răspundere delictuală, contra Protv şi a pârâţilor Rareş Năstase, Andreea Esca şi Cristian Leonte a fost introdusă de către avocatul nostru, domnul profesor doctor  Avocat Florin Ciutacu​. Considerăm că, prin faptele lor, Pro Tv şi ceilalţi trei pârâţi au încălcat nu numai drepturile noastre ci au produs prejudicii de natură morală inclusiv colectivităţilor de români aflaţi în diaspora. Sub aparenţa apărării drepturilor românilor din diaspora, în realitate s-a dovedit că se doreşte doar senzaţionalul. Sub acest aspect, se pare că Pro TV s-a alăturat celor de la Channel 4 care, în acest an, i-au denigrat pe români, în emsiunea lor.

Se solicită obligarea pârâţilor în solidar la plata de daune morale în valoare de 200.000 de euro, precum şi recunoaşterea publică a faptelor ilicite comise, prezentarea de scuze publice şi obligarea la retractarea afirmaţiilor mincinoase despre subsemnaţii-reclamanţi.

Subsemnatul, Cristian Gabriel Groman şi soţia mea, Alina Răuţă, suntem decişi să luptăm până la capăt, pentru faptul că imaginea noastră, dar şi a românilor din străinătate, este grav afectată prin faptele ilicite comise de Postul ProTv şi de reprezentanţii acestora, prin prezentarea a unor informaţii false de către postul Pro Tv în emisiunea „România din Regatul Unit” din data de 20 mai, respectiv emisiunea „România te iubesc” din data de 31 mai 2015. Cererea de daune este adresată atât Postului Protv, reporterului Rareş Năstase, cât şi prezentantorilor celor două emisiuni, Andrerea Esca si Cristian Leonte.

Cristian Gabriel GROMAN

Londra,

27 iunie 2015

Facebooktwitterby feather