Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » ANTOLOGII AC » DESPRE CONTUL DE AUTOR ARMONII CULTURALE (Publicarea de materiale proprii)

DESPRE CONTUL DE AUTOR ARMONII CULTURALE (Publicarea de materiale proprii)

Dragi prieteni,

M-am gândit că este timpul ca și revista Armonii Culturale să intre într-un proces de inovare, având în vedere multitudinea de colaborări valoroase pe care le are cu autori de prestigiu din toată lumea. Pentru cei care doresc un cont de autor, acesta poate fi solicitat și creat de către noi și transmis la adresa de e-mail declarată.

Suntem siguri că veți reuși foarte repede să publicați din propriul cont de autor, articolele personale. Orice problemă apărută, orice nelămurire, pot fi expediate pe adresa de e-mail geocosynus@gmail.com și vor fi soluționate împreună.

Contăm pe sprijinul vostru în publicarea de materiale de calitate, care să servească scopului nostru comun: Promovarea valorilor românești de pe întreg mapamondul și aducerea unui serviciu pozitiv de imagine României.

Contul de autor Armonii Culturale este dovada încrederii pe care o avem în toate demersurile de natură literară sau culturală întreprinse de dumneavoastră. Dacă doriți să obțineți acest cont de autor, solicitați în mod expres acest lucru.

Nu există nicio obligație, de nicio parte, participarea cu materiale la revista Armonii Culturale este un act liber consimțit! Nu facem nimic din obligație, facem doar din plăcere, în sprijinul culturii și artei române.

AȘTEPTĂM SOLICITĂRILE VOASTRE!
La activarea contului de autor veți primi și un tutorial care descrie succint și elocvent cum procedăm la publicarea materialului pe site. 

Armonii Culturale
Facebooktwitterby feather

Un comentariu

  1. Gheorghe PÂRLEA

    Salut această formă de facilitate în a publica, oferită de Administraţia site-ului „Armonii Culturale” pentru cei care cred – şi Administraţia îi creditează cu probitate în acest sens – că au ceva de oferit cititorului sau de supus judecăţii sale critice.
    Nu ştiu ce motivaţie îl angajează pe generosul ofertant al acestui vehicul de expresie socio-culturală, dar oricare ar fi aceasta (pur voluntară sau acoperită de o firească – directă sau indirectă – compensaţie), ea se justifică, în contextul nevoii de libertate a individului uman în a se exprima.
    Mulţumesc, Dle George A. Stroia!
    Gheorghe Parlea

Comments are closed.