Your message has been sent, you will be contacted soon
Revista Armonii Culturale

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » COMUNICATE PRESA » EDITURA NAPOCA NOVA – COMUNICAT DE PRESĂ

EDITURA NAPOCA NOVA – COMUNICAT DE PRESĂ

Editura Napoca Nova anunță colaboratorii că a început redactarea celei de a unsprezecea antologii literar-artistice Napoca Nova.
Cele zece volume apărute anterior, cu prima apariție în decembrie 2013, au caracter periodic, văzând lumina tiparului în ultima lună din trimestru, au depășit 4.500 de pagini format A5, în condiţii grafice deosebite, semnate de aproximativ 330 de colaboratori din ţară şi din diaspora, astfel încât cărţile au ajuns şi au fost popularizate în Europa, în Statele Unite, Canada, Australia şi Asia.
Nu facem niciun fel de partizanat artistic. Dorința noastră este aceea de a reuni în paginile antologiilor literar-artistice atât autori consacraţi (afiliaţi sau nu la vreo organizaţie profesionale), cât şi debutanţi. Îi invităm pe toţi iubitorii de literatură care vor să participe la acest proiect ambiţios să ni se alăture!
Antologia NN Nr. 11 va apărea la jumătatea lunii iunie, fiind închinată anotimpului estival şi bucuriei de a trăi.
 Așteptăm materialele Dvs. pe adresa redacției (editura@napocanova.ro; office@napocanova.ro;voichita_veres@yahoo.com) până în 16 mai 2016!
Secțiunile antologiei sunt: poezie, proză, critică/istorie literară, eseu, epigramă/divertisment, la care, în mod excepţional, se adaugă o secţiune închinată adolescenţilor  care iubesc literatura şi aleg să se exprime prin intermediul cuvântului scris.
Fiecare autor, indiferent dacă are creaţii ce vor fi incluse într-una sau în mai multe categorii, va expedia prin poşta electronică un singur document, cuprinzând toate textele sale, în format Word, font Times New Roman 12, maximum 10 pagini format A4, scrise cu diacritice, distanța dintre rânduri 2. Fişierul va conţine în titlu neapărat numele colaboratorului! La „Subiectˮ, în e-mail, se va preciza: „Colaborare Antologie Nr. 11ˮ. Nu vor fi luat în considerare documentele din poşta electronică care nu îndeplinesc aceste cerinţe ale editurii. Din lipsă de timp, autorilor nu li se va confirma primirea materialelor şi includerea lor în antologie; li se va răspunde la e-mail doar în cazul când textele nu corespund exigenţelor editurii.
Tematica este la alegerea fiecărui participant. Redacţia selectează materialele publicabile dintre cele primite de la autori şi îşi rezervă dreptul de a refuza textele cu caracter politic, pornografic, pe cele care aduc atingere demnităţii naţionale şi personale, dar şi pe acelea conţinând limbaj inadecvat. Autorii selectați pentru includerea în volum sunt rugați să facă precomandă pentru 3 exemplare (3 volume, aprox. 600 p., 55 lei). Dacă sunteţi la prima participare în antologiile noastre, vă solicităm ca, împreună cu atașamentul conținând textele de publicat, să ne comunicați adresa la care doriți să vă fie expediate volumele şi numărul de telefon.
Editura Napoca Nova nu percepe taxe în avans. Autorii vor achita exclusiv cheltuielile aferente tiparului și taxele poștale (acolo unde este cazul), căzând în sarcina editorului toate sumele aferente muncii de redactare, corectură și pregătire pentru tipar a lucrării. Cărțile vor fi expediate cu Poșta Română ori cu un curier rapid (la cerere), în colete cu plata ramburs.
Voichiţa Vereş,
director Editura Napoca Nova
Facebooktwitterby feather